Utroskab og følelser

Hejsa folkens.

Jeg er kommet til at rode mig ud i noget værre lort.
Jeg har en kæreste som jeg er super glad for. Vi har været sammen siden sommer, og med kun en enkelt fuck-up er vi godt i gang. Jeg startede efter sommer i en ny klasse med kun 1 pige. Hun er også den eneste på årgangen. Efter et godt stykke tid begyndte vi så at snakke sammen, og endte med at blive venner. Hun begyndte kort derefter at lægge an på mig og flirte med mig. Da vi begge har kærester, besluttede jeg mig for at drille hende med at flirte tilbage. Jeg sørgede også for at nævne hendes kæreste ret ofte. Det blev ved i et kort stykke tid hvor hun også fortalte mig hvordan hun var træt af sin kæreste og følte sig overset og nedprioriteret. 
Det hele koliderede en eftermiddag hvor vi blev efter skole. Vi sad og spillede sammen, og hun spillede meget op. Til sidst kyssede vi så. Det gjorde vi hele eftermiddagen. Vi skriver sammen og bliver enige om at vi ikke skal gøre det igen. Og det ville have været fint hvis ikke det var sket igen. For det gjorde det. Og nu er vi enige om det alrdig må ske igen. Ikke mens vi har kærester i hvert fald. Nu kommer mit problem så. Hun har fået en rimelig god ven inden fra den anden klasse. Hun bruger meget tid med ham, og det gør mig lidt ked af det. Næsten misundelig og trist over ikke at væer hendes mand. Og jeg ved virkelig ikke hvad fuck jeg skal gøre. Jeg elsker min kæreste, og det føles også ret forkert at kysse den anden. Jeg tor hele årsagen til at jeg overhovedet har kysset hende er fordi jeg savner min kæreste, da vi kun ser hinanden lidt over en gang om ugen. Nogen der har et forslag? jeg er virkelig lost!

På forhånd tak til alle der gider:)

1 assist
1 Answer

1
0

Jeg vil gerne lige starte med at slå fast, at du IKKE har været utro mod din kæreste. Det er to kys, og den fælde er der nok mange, der er gået i. Synes at du skal sige det fuldstændig ærligt til din kæreste, men samtidig skal du også tage det roligt og lade være med at gøre mere ud af det, end det er. 

Mht. at du er lidt misundelig på ham fyren, der går sammen med din veninde, synes jeg, at du skal sige til hende, hvordan landet ligger. For mig lyder det som om, at du rent faktisk har følelser for denne her veninde og gerne vil gøre venskabet til noget mere. Dette hænger også meget godt sammen med de to kys, som du egentlig ikke ville have haft, men jeg tror på, at der ligger en forklarlig årsag bag. Det her er så mit bud på én. 

Vigtigst af alt er, at du fortæller din kæreste, hvad der er sket. Du kan ikke være andet bekendt, selvom det "kun" er nogle kys. :) 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet