Ungeprofil

Ungeprofil

Zico

Dreng
22 år
Medlem siden 03.03.2016
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Afskaffe alle våben

Aktiviteter

Assist

Måske skulle du prøve at snakke med dine forældre om din lærer. De kan måske snakke med din lærer om at du får det dårligt. Det er jo ikke okay at din lærer råber helt vildt, så det skal der jo gøres noget ved. Det er svært at gøre alene, så prøv og snak med dine forældre. 

Dansk

Spørgsmål

Hvad gør jeg lige??????

Har brug for nogle råd her ;) Har haft den her flirt noget tid (siden sommerferien) Vi har kysset et par gange til fest, men det er ikke rigtig blevet til noget, for er i tvivl om hvad hun vil, så har ikke turde gøre noget ved det. Var til fest med hende igen i fredags og der "kom jeg så til" at...

2 assists

Assist

Det er en klassiker. Jo mere man kan li en pige jo mere nervøs bliver man for at sige noget forkert og så bliver alt akavet.
Snak med hende om ting hun kan lide. Hvis du ikke ved hvad hun kan lide så spørg hende om det. Når hun siger noget så spørg mere ind til det hun fortæller. Så du viser du er interesseret. Prøv bare at være dig selv og prøv og være okay med at det går galt ind imellem. Det gør det jo for alle.

Dansk

Spørgsmål

Hvad sker der lige

Hej drenge

Jeg har noget kørende med den her pige. Hun er lækker nok og jeg er ret vild med hende. Vi er ikke nået så langt med det seksuelle men vi kysser og holder i hånd og lidt andet. Vi snakker pisse godt sammen. Når vi er alene. Når der er andre er jeg seriøst luft for hende. Hun...

4 assists

Spørgsmål

Alene

Igen en fredag uden aftaler med nogen. Skal ikke noget hele weekenden som altid. Skal aldrig noget. Er så alene hvordan får jeg nogle venner.

2 assists

Assist

Tror ikke på det er så farligt som almindelige cigaretter. Der er jo slet ikke så mange stoffer i. Man blir heller ikke dårlig af det ligsom med cigaretter. Har prøvet.

Dansk

Assist

Kunne være fedt hvis man selv kan vælge om man vil have en mail når der er nogen der opretter et spørgsmål. Der kommer pænt mange mails lige for tiden nemlig :)

Dansk

Assist

Det er no way i orden det der. Du skal klart melde ham så han bliver stoppet. Det er jo bare overhoved ikke i orden. Du kan ringe til politiet eller til din sagsbehandler i kommunen. Håber du får det stoppet. 

Dansk

Assist

Du skal bare gå all in og sige det som det er at du er vild med hende og at du vil ha hende. Hvis hun vil noget med dig falder hun klart for en der er modig nok til bare at sige det. Hvis hun ikke vil ha dig kan det jo alligevel være lige meget. Men så finder du i det mindste ud af hvor du står med hende.

Dansk