Ungeprofil

Ungeprofil

Starminator14

Jeg har erfaring med: 
Dreng
21 år
Medlem siden 08.11.2015
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Styrer med hård hånd og lave om på alle lovene, så mellemklassen og de fattige vil blive færre og alle vil have råd til det de vil have.

Aktiviteter

Assist

Hej Jeppe

Det jeg synes du skal gøre er at finde en som du har meget tilfælles med. En som laver de samme ting som dig, selvfølgelig ikke alt, men laver mange af de samme ting. Så skal du begynder og være meget i nærheden af denne person, spørg om i ikke skal tage hjem til hinanden og lave lektier eller sidder og spille (hvis du spiller). Du skal ikke være bange for at spørge om i skal tage hjem til hinanden. Det eneste du ikke må gøre er at virke for klæbende for det er der ingen der vil.

Dansk

Assist

Bare fortæl hende hvordan du har det, så skal det nok gå og som Cockup siger, lad være med at overanalyserer det, da det nok bare vil gøre det værre.

Dansk

Assist

Hey Bones
Hvis du er mindre end de andre, både i højde og i vægt er det naturligt at du ikke kan klare så meget. Eller måske drikker du får hurtigt. Hvis du drikker for hurtigt kan din lever ikke nå at nedbryde den første omgang alcohol og hvis du bare bliver ved med at drikke meget og hurtigt oversvømmer du din lever og derfor får du blackout

Dansk

Assist

Hey Jax
Det du oplever er helt normalt for teenagere. Du er kommet i en alder hvor din krop forandrer sig meget og man har lyst til at prøve noget nyt.
Du har haft pige kærester og du tænder stadig på piger, så du er nok ikke bøsse. Det du føler for han den anden dreng... prøv det af og se om det er noget.

Dansk