Ungeprofil

Ungeprofil

Simon-objektiv

Jeg har erfaring med: 
Dreng
20 år
Medlem siden 01.10.2017
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Nok være for ung til at møde de andre kongelige i verden, men jaja, jeg ville indkalde til folkefest 2 gange om året og hygge mig med at klippe bånd. Og så synes jeg at vi mangler en fed Turistatraktion

Aktiviteter

Assist

Sex er en naturlig ting, men kan virke akavet med den forkerte. Jeg synes du skal se det som en positiv ting at du har fundet ud af at du ikke er drenge. Jeg håber selvfølgelig ikke at det har været en alt for dårlig oplevelse for dig. Tag det stille og roligt. Alle laver noget de fortryder, men i bund og grund er der jo ikke så meget vi kan gøre ved det. Tag en dyb indånding og pust ud. Det kommer nok til at tage lidt tid at komme over det hvis du virkelig fortyder det, men det skal nok gå. 

Dansk

Assist

Hmmm..

Det er godt nok længe siden. Du kan jo skrive til hende og spørge hvordan det går, og så smide det ind at du altid har overvejet en dag at mødes. Bare se hvad hun siger til det, men tænk lige over at det er længe siden, og at I i dag praktisk talt ikke kender hinanden. Men det er vel det man bruger dates til. Bare skriv om hun ikke har lyst til at mødes og drikke en kop kaffe eller noget i den dur. ;) 

Dansk

Assist

Enig med kælemissen 

Evt. snak med hende face to face? 

Men ja, hun synes nok det er lidt akavet. Forestil dig at det var dig. 

Dansk

Assist

Hey mester :) 

Dansk

Assist

Jeg kender ikke deres situation, men som udgangspunkt vil jeg sige at han skal snakke om det med hans kæreste. Jeg havde selv en lang snak med min kærste for 3-4 uger siden. Hun var trist og forvirret over noget, men hun vidste ikke selv hvad det var. Vi fik en lang snak, og vi var begge to meget kede af det, da jeg ønsker at hun skal være glad, og hun vidste ikke helt hvad der var galt. I sidste ende endte alting godt, og nu er vi gladere end nogensinde. Det kan være svært at åbne sig op så meget, men jeg er så glad for at hun gjorder det.

Dansk

Assist

Det er aldrig sjovt at stå i den situation som du er i, og det kan være meget svært at vide hvad man skal gøre. Du holder tydeligvis meget af  hende, og har stolet på hende hele tiden som man bør gøre i et forhold. Jeg synes at det er forkert at kysse med andre mens man har en kæreste, og det er selvfølgelig forkert det hun har gjord, men sammentidig har hun tæmkt rigtig meget over det efterfølgende.

Dansk

Assist

komunikation er nøgle elementet i et forhold. Hvis hun ikke lukker dig ind kan det være svært for dig at hjælpe hende, og det virker frustrerende for både dig og hende. Har selv en kærste der har mistanker om at hun har depression, men hun ved ikke hvad der er galt. Det kan være at din kæreste heller ikke ved hvad der er galt, og derved er det meget svært at snakke om det. 

Dansk

Assist

Dude, slap af :D

Du skal på efterskole! Det er helt sikkert! 

Jeg havde selv lidt problemer med venner og den slags. Både med drenge og piger for den sags skyld. Jeg brugte meget tid på at tænke over hvordan jeg kunne få folk til at kunne lide mig. Jeg fandt ud af at jeg ikke gad at bruge tid på at få alle til at kunne lide mig, men i stedet fokusere på dem jeg kunne lide og som kunne lide mig. 

Dansk