Ungeprofil

Ungeprofil

Aktiviteter

Assist

wow, kan godt forstå du er total forvirret. Det lyder som om hun står et vildt svært sted, men jeg får også lyst til at sige at du skal passe på dig selv her. Det lyder som om hun har en masse lort fra sit gamle forhold, og nu er det som om hun prøver at blande dig ind i det, når hun sender dig de her ting. Det er sikkert for at få din støtte og omsorg, men det kan godt nok blive noget rod. Hvis hun nu var din gode veninde, skulle du klart være der for hende.

Dansk

Assist

ved godt det er ved at være noget tid siden, men giver det lige et skud alligevel. Jeg tror det vil være nemmere for dig, hvis du fjerner dig helt fra hende. Det kan sagtens være at det bliver jer senere, men lige nu bliver du bare mere forvirret over at du er tæt på hende, og så alligevel ikke. 

Dansk

Assist

Kender jeg kun alt for godt. 

Man kommer lige igang med en serie og så skal der da lige ses et afsnit mere. 

Hvis jeg skal være helt ærlig tror jeg ikke rigtig der er en smart løsning andet end at lave nogle aftaler med sig selv om at man slukker på et bestemt tidspunkt. Lad være med åbne netflix efter kl. 10 om aftenen hvis du ved at du så ikke kan lade være med at se for meget. 

Måske kan du lave noget om i hverdagen så du vågner lidt før for det er klart at det bliver lidt en ond cirkel du er kommet ind i. 

Dansk

Assist

Hej Messi

Jeg er ret sikker på at der gælder de samme regler som almindelige smøger så jeg tror ikke du selv kan købe nogen. 
Jeg tror heller ikke der er nogen der helt sikkert ved hvor farligt ecigaretter er, men kræftens bekæmpelse har en side hvor du måske kan finde ud af mere.
https://www.cancer.dk/forebyg/rens-luften/spoergsmaal-og-svar/e-cigaretter/

Dansk

Assist

De fleste tænker nok at du vil kaste op for at tabe dig. Det gør jeg i hvert fald. Jeg tror ikke det er en god løsning. Det er slet ikke sikkert at du taber dig og hvis du gør så kommer du lynhurtigt til at tage på igen. Der er også risiko for at du udvikler en spiseforstyrrelse.
Så er det bedre at få professionel hjælp til at tabe dig. Din læge kan hjælpe dig.
Og svaret på dig spørgsmål. Hvis det ikke virker med fingrene er du nok bare en af dem der ikke kan.

Dansk

Assist

Lyder som om dine forældre er meget fornuftige synes jeg. En kniv kan være fin hvis man fisker, går til spejder eller laver noget andet hvor det er nødvendigt med en kniv.
Men hvis det handler om bare at gå med kniv for at....tja, hvorfor egentlig? Ja så synes jeg egentlig dine forældre har ret.
Nok ikke lige det svar du ledte efter, men hey bliver nødt til at være ærlig.

Dansk

Assist

Det er lidt noget rod men helt ærligt så er det først og fremmest din ex's ven der har lavet lort i den. Det er de to der er venner så han burde have sagt fra.
Når det så er sagt så bliver jeg også nød til at sige at du ikke kom til at være sammen med ham. Du valgte at være sammen med ham. Det må du lige tage ansvar for i stedet for at få det til at lyde som et uheld ligesom når man snubler...sådan fungerer det ikke helt ;-)

Dansk

Assist

Ved godt at det måske ikke er det du vil høre men måske skulle du bare acceptere hendes nej. Hvis hun ikke vil så vil hun ikke. Hvorfor være så vild efter at få en pige der helt tydeligt ikke vil have dig.
Måske ville din ven blære sig og hvis det er rigtigt så er han en nar. Måske er han faktisk blevet glad for hende og så er det lidt noget andet.

Dansk

Assist

Synes også klart at du skal melde ham så han kan blive stoppet. Han siger bare det der for at true dig til ikke at sige noget. Det er fanme ikke i orden. 
Det nok ikke så let som det lyder for så havde du jo nok gjort det allerede så hvis du ikke ved hvordan du kan gøre det kan du måske prøve at bruge chatten her på siden. Har ikke selv prøvet den men siden er fed så mon ikke de rådgivere der sidder i chatten også er gode. Har været inde og læse om den og du kan chatte med dem uden og fortælle hvem du er. 

Dansk

Assist

Det tror jeg ikke der er nogle bestemte regler for. Man kan jo have en kæreste på mange forskellige måder. Mine første kærester var da rigtige kærester for mig dengang, men idag kan jeg godt se at jeg lægger mere i det, og har større forventninger til hvad en kæreste og et forhold skal være. Og så er jeg også selv meget mere klar til at være en god kæreste overfor en anden i dag end jeg var for 5 år siden. 

Det handler vel mere om om du føler dig klar til at have en kæreste. Og at du så finder en der har samme forventninger til hvad det vil sige at være kærester. 

Dansk

Sider