Ungeprofil

Ungeprofil

Noget om Helte

Jeg har erfaring med: 
Dreng
22 år
Medlem siden 10.10.2016
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
gøre kulturel indsigt muligt for alle

Aktiviteter

Assist

Hej Tobias. 

Altså hvis man har en grund til at være sammen med piger (eller bare generelt nye mennesker), så er det meget nemmer at blive venner med dem. Det kunne fx. være en fælles interesse, eller måske hvis man går på samme uddannelse...

Dansk

Assist

Jeg kender flere mennesker der kan sutte sin egen diller. Det er ret normalt, og de fleste kan også træne sig op til det (med yoga osv.) til at kunne det. 

Spreder de rygterne så meget at det bliver problematisk, så ville jeg nok personligt spille med på joken, for at det ikke skulle udvikle sig til noget mobnings- agtigt. 

Du skal huske at det er ikke dem der skal presse dig til at vise dit specielle skill, men at du selv skal være den der bestemmer om du vil vise det, og hvornår du vil vise det.

Dansk

Assist

Hej :)

Har oplevet lignende problemer. Afslutter nu 2.g med væsenligt bedre snit end i 1.g. Det der hjalp mig, var at undgå at snakke om hvor meget jeg ikke orkede at lave afleveringer/lektier. Mine kammerater prøvede at gøre det samme, hvilket førte til, at vi sjældnere udskød lektierne eller afleveringerne, og at stemningen omkring, det at lave lektier blev bedre. Hvis man hele tiden skal se sig sur på det man laver i gym, så er det dumt - det er i sidste ende en selv der har valgt at man "vil" gå der. 

Held og lykke fremover. 

Dansk

Assist

Jeg har snappet en del med piger jeg har haft noget med. (snapchat du ved)

Dansk

Assist

Hej.

Du skal virkelig ikke give op på noget der (måske) får en ende om 2 år.

2 år er altså rigtig lang tid og du kan fandme nå meget i en sådan rum tid. Ærlig talt, hvis det kan få dig til at tvivle så tænker du for meget eller er måske ikke vild nok med hende.

Jeg synes du skal se kan vi kan få ud af det sammen, og så tage den til den tid. 

Held og lykke though.

Dansk

Assist

Hej.

Du skal huske at der alligevel er noget tid til at gym er slut, og så synes jeg at du skal tage et sabbatår eller flere, hvor du kan arbejde med musik. Har selv samme plan om at lave nogen vilde beats og leve af det :) 

Dansk

Assist

Hej. 

Ærgelig situation :(

Jeg tror du skal prøve at snakke med en hvilken som helst voksen omkring problemet. Det kan være hvem som helst, måske din lærer eller noget. Men det er svært for alkoholmisbrugere at komme ud af den slags alene, specielt hvis de ikke ser problemet selv. Og så er det godt hvis det kommer fra en anden voksen, og ikke dig.

Held og lykke

Dansk

Assist

man plejer at kunne vaske sår med sæbe, så tænker det er fint, hvis du bare skylder med vand efterfølgende

 

Dansk

Assist

Hej.

En af mine venner, sprang pikstrengen dagen før han skulle løbe et halvmarathon. Han gennemførte, selvom det forvoldte store smerter pga. dilleren. Jeg tror ikke han var til læge, og at det gik fint uden proffesionel hjælp. Jeg vil nok råde dig til at holde det så rent som muligt. (vaske, skifte underhakker ofte osv.) Hvis det bliver betændt skal du måske nok til lægemanden, men den tid den sorg.

Held og lykke

Dansk

Assist

Hej.

Det virker som om du har lagt op til at gøre en ende på dit og hendes sinkle forhold, og jeg forstår dig godt, så jeg tror ikke hun ville blive vildt ked af at du laver et "clean cut" og siger at du ikke synes i skal ses mere. Hvis ikke hun har regnet med det har hun jo ikke lyttet til at du har sagt, at du ikke ledte efter et forhold :)

Held og lykke

Dansk

Sider