Ungeprofil

Ungeprofil

Aktiviteter

Assist

Hey Boblo

Dansk

Assist

Bare sig sandheden. Det er det eneste der holder i længden. Sig til de andre der stadig gør det at de skal stoppe og så vær ærlig overfor pigerne om at du har gjort det. Det kommer frem på et eller andet tidspunkt alligevel og så bliver det bare endnu værre hvis de tror de har haft dig som fortrolig ven i al den her tid og du så samtidig har været en af dem der har svinet dem. Sig det som det er i stedet for. Kan godt være de bliver sure og kede af det men du får det bedre og din dårligere samvittighed forsvinder lettere. 

Dansk

Assist

Enten så har hun ærlig fortrudt eller også er hun virkelig cold. 

Hvis du har det sådan at du er ved at kome videre vile jeg droppe det. Lad hende ikke fucke mere med dig for jeg tror det er det hun gør. Hvis du vil give hende en chance så spørg hende direkte hvad hun vil og sig hvad du vil så du ikke bliver overrasket. 

Dansk

Assist

Hej

 

Det er helt almindelig. Kan ikke huske hvor stor min var da jeg var 14 men den er helt sikkert vokset siden og det kommer din ogs til. Jeg er 17 nu så bare rolig det kommer:)

Dansk

Assist

Yo Olli

Bare giv det tid. Du skal nok komme over det. 2 måneder er ingenting hvis du virkelig var vild med hende. Lav en masse med dine venner og gør det selv om du ikke har lyst. Du skal nok komme over det, bare rolig. 

Dansk

Spørgsmål

Skifte eller blive?

Hej

Jeg har gået på hhx siden august. Er glad for det faglige men har det virkelig dårlig socialt. Kendte kun en da jeg startede og vi snakker ikke sammen. Har ikke en skid til fælles med min klasse, og jeg er aldrig sammen med nogen af dem udenfor skolen.

Jeg kender en masse på...

4 assists [Løst]

Assist

La vær med og overtænk det. Hvis du har et crush så bare gå for det. I behøver jo heller ikke stoppe bare fordi du skal være væk. Du kommer jo tilbage igen!

Dansk

Assist

La vær med og blande. Det er altid noget snot.

Dansk

Assist

Hun lyder ikke vildt interesseret. Er bange for det betyder tak men nejtak.

Dansk

Assist

Det lyder cold men det skal seriøst bare festes og kneppes væk. Det får tankerne væk fra din eks. Hvis du bare sidder og tænker på hende bliver det jo ved.

Dansk