Ungeprofil

Ungeprofil

M8

Jeg har erfaring med: 
Dreng
24 år
Medlem siden 23.12.2015
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Fordele verdens ressourcer fair og give alle gratis strømper :-)

Aktiviteter

Assist

Giv det en chance. Bare gå stille og roligt frem og tag dig god tid. Hvis følelserne bliver ved med at vokse er der nok noget om det.

Dansk

Assist

På den ene side kan jeg godt forstå din ven. Men selvfølgelig kan han ikke bestemme hvad du skal gøre.
Hvis han er en god ven, ville jeg nok alligevel holde mig fra hende, hvis det kun handler om sex. Men hvis du er forelsket i hende og tror det kan blive til mere, ville jeg gå efter hende. Altid gå efter kærlighed. Altid altid altid. Jeg mener altid.gå.efter.kærlighed ;-)

Dansk

Assist

Du skal i hvert fald IKKE tage nogen form for piller. Nervøsitet er bare et udtryk for at du er tændt og spændt. Sådan skal det være.
Det passer ikke at de er sure og hårde. De sidder måske ikke og fortæller vitser, men de skal jo også passe deres arbejde. Min var flink og stille og rolig.

Tag det roligt. Det er bare en køreprøve, og det værste der kan ske er at du dumper. Og så kan du prøve igen.
Skide træls, hvis det sker, men stadig en mindre ting, hvis man lige ser det i et lidt større perspektiv.

Krydser fingre for dig. Du skal nok klare det.

Dansk

Assist

Tror altså ikke det betyder noget. Men ring da til politiet og spørg. Eller spørg din kørelærer.

Dansk

Assist

Man kan altid ringe direkte til sin kommune så din veninde behøver ikke gå gennem en lærer hvis hun ikke synes de lytter eller hjælper. Hun kan ringe til sin kommunes hovednummer og spørge hvem hun skal snakke med. Alle kommuner SKAL tilbyde hjælp så det er bare at finde ud af hvem det er hun skal snakke med. Bare Google jeres kommune så kommer der er telefonnummer. Ring til det og spørg hvordan hun kan få hjælp til det derhjemme.

Dansk

Assist

Det er ikke ulovligt eller forkert. Men det er dumt. Sry, men det er min mening. Du kommer til at være samme med dem til alt muligt familiehalløj i mange år. Det bliver pisse akavet og pinligt. Selvom det ikke er forkert kan det også være andre i familien bliver sure over det og det kan skabe alt muligt rod i jeres familie. Du er 15 og det er naturligt at være liderlig. Men det er ikke det samme som at du skal gøre noget ved det. Det er en fantasi og jeg garanterer dig at du bliver mere glad for at lade det være som en fantasi. Onaner til tanken og lad det være ved det. 

Dansk

Assist

Hey Bro

Dansk

Assist

Bare spring ud i det og tag en chance. Find ud af hvad for nogle ting hun interesserer sig for og start der.
Hvis hun er vild med musik kan du starte med at sige at du har lagt mærke til at hun går meget op i musik, og at det synes du er spændende. Måske går I endda op i nogle af de samme bands. Det kan også være noget sport eller hvad som helst. Find ud af hvad hun kan li og vis hende at du er nysgerrig på hende ved at spørge interesseret til noget af det hun kan li.

Dansk

Assist

Tror det er meget normalt at have det på den måde ind i mellem. Specielt når man er ung er det nok meget almindeligt at have perioder hvor man er meget usikker på sig selv. 
Hvis først man er kommet igang kan det være svært at bryde det mønster med at tænke dårligt om sig selv. Det kan godt tage noget tid. 

Dansk

Assist

Hvad med at starte ud online. Har du ikke et eller andet du går op i som du synes er sjovt at snakke om? Så kunne du starte ud med at finde nogle communities hvor du har noget til fælles med andre. Når du starter online kan du selv styre hvor meget energi du vil bruge på det og måske kan det så udvikle sig til noget mere på et tidspunkt når du har energi til det?

Dansk

Sider