Ungeprofil

Ungeprofil

Jeppe

Dreng
25 år
Medlem siden 06.11.2015
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Sørge for mere retfærdighed og hjælp til fattige, psykisk syge, flygtninge og børn der har forældre der ikke passer ordentlig på dem

Aktiviteter

Assist

Jeg tror der er mange der har det ligesom dig fordi man ikke ser så mange andre. Din mor skal selvfølgelig prøve at forstå hvordan det er at være dig, men hvis hun har OCD er det jo bare ikke helt så enkelt.
Prøv og snak med hende om det kunne være i orden at mødes udenfor med en ven.
Eller hvad med at lave et eller andet med nogen venner online. Jeg har set film med en af mine venner online fordi han selv skal passe på og ikke kan gå ud. Ikke det samme, men alligevel ret ok.

Dansk

Assist

Hey, du er altså hverken mærkelig eller gammeldags. Mere end 20 procent er voksne før de har sex, og det antal har været stigende gennem de sidste 20-30 år. Hvis du er noget så er det mere moderne, for der er flere og flere der venter.
Var selv voksen før jeg poppede den, så jeg kender frustrationen, men nu kan jeg jo se hvor almindeligt det er, og ikke mindst hvor glad jeg er for at jeg var mere moden og klar. Du er ikke mærkelig.

Dansk

Assist

Stop lige dig selv med den der voldtægts idé. Det holder bare ikke en meter. Jeg forstår godt at du gerne vil have sex, men det skal jo ikke ligefrem gå ud over andre. 

Du er ikke den eneste på 18 der er jomfru, det er der da mange der er så slap nu lige lidt af. Du skal nok finde en at have sex med, og hvis det bare er helt umuligt(det er det ikke) så gør som Bobcat siger. Jeg tror ikke jeg ville have lyst til købesex men det er da i hvert fald bedre end voldtægt. 

Har du prøve scor.dk? Der mange der leder efter hurtig sex. 

Dansk

Assist

Hej Clausen

Jeg forstår godt at du er bekymret, men det er min erfaring at tingene sagtens kan ændre sig. 

Det værste du kan gøre er at lave om på dig selv. Du finder ikke venner eller kæreste ved at lave om på dig selv, for så møder du bare mennesker der reelt ikke siger dig noget. Og det værste er at du mister dig selv. 

Jeg tror altså du misser nørd begrebet lidt, eller også tænker vi bare forskelligt om hvad en nørd er. Nogle af de nørger jeg kender (er nok også selv en nørd) er super sociale. 

Dansk

Assist

Kan godt være der er noget fysisk i vejen, men det kunne også godt være du bare har så svært ved at slappe af at der ike er plads. Har prøvet det med min kæreste. Det kunne overhovedet ikke lade sig gøre at komme op i hende de første gange.

På et tidspunkt blev vi enige om at vi ikke skulle prøve og at vi bare gav hinanden handjobs og blowjobs. På et tidspunkt udviklede det sig bare fra at jeg gav hende finger til at vi havde sex og det gik fint.

Dansk

Spørgsmål

Eksamen

Har 2 eksamener i den her måned og jeg kan seriøst ikke. Jeg får angstanfald når jeg tænker på eksamen med vejrtrækningsproblemer, kvalme, hjertebanken og koldsved. Aner virkelig ikke hvordan jeg skal komme igennem. Andre der har prøvet noget lignende og hvad har i gjort ved det?

1 assist [Løst]

Assist

Jeg synes helt klart du skal sige det. Det er klart at han siger at du ikke må sige noget fordi han er bange for hvad der vil ske. Han vil helt sikkert også blive sur, men når der er gået noget tid, så vil han helt sikkert takke dig.

Dansk

Assist

Tror den slags tager meget lang tid at komme over og derfor ville jeg nok overveje at få noget mere hjælp hos en psykolog. Sådan nogle oplevelser lagrer sig ligesom i hjernen og bliver en del af ens dna. Tror desværre det tager mange år at afkode angsten igen.

Mere psykolog hjælp. Er mit bud.

Dansk

Spørgsmål

Ensom?

Hej

Jeg tror jeg er ensom. Kender masser af mennesker, men føler ikke rigtig jeg har nære venner. Ikke nogen der rigtig kender mig. Ikke nogen jeg kan snakke med om alting. Så på en måde føler jeg mig ensom. Har heller ingen kæreste og har aldrig haft det. Jeg mangler virkelig nogen jeg...

3 assists [Løst]

Assist

Nu ved jeg ikke hvad det er for en skole du går i men mon ikke det er gym eller noget i den stil. Bliv i skolen og gør den færdig. Det giver dig så mange flere muligheder og du kan stadig game og blive bedre selv om du ikke gør det fulltime. Hvis du stadig brænder for det om 2-3 år når du er færdig med skolen kan du jo beslutte noget der. 

Dansk

Sider