Ungeprofil

Ungeprofil

Aktiviteter

Assist

Hey ENsomfyr

Jeg tror ikke det er unormalt at du får stærke følelser for hende og synes det er dejligt, når I er sammen. Ganske enkelt fordi hun er dejlig og sød, og fordi I er kærlige sammen. Men når du er væk fra hende, bliver det det liv du lever væk fra hende der fylder, og derfor er dine følelser for hende ikke som når i er sammen. Hvis du på et tidspunkt kommer tættere på hende, og faktisk bliver forelsket i hende, så tror jeg ikke du vil kunne slukke for følelserne på den måde. Jeg tror du er helt normal. 

Dansk

Assist

Kys hende og sig hvordan du har det så finder du ud af om hun taler sandt

Dansk

Spørgsmål

Mærkelig?????

OK jeg synes ærlig talt det er lidt pinlig men nu spørger jeg bare. Er det mærkelig at jeg ikke har haft sex endnu. Har kysset og lidt forskelligt men er aldrig gået hele vejen. Den rigtige har aldrig rigtig været der. Jeg har i hvert fald ikke følt mig klar selv om jeg har haft chancen. Er det...

3 assists [Løst]

Assist

Fuck, det rammer for jeg kender det virkelig godt. Altid virker bare total ligegyldig. Men jeg tror bare det er sådan livet er ind imellem. Jeg har i hvert fald været helt nede og så kommet op igen flere gange. Tror man skal prøve at lade være med at tænke så langt frem over ting man alligevel ikke kan overskue eller finde meningen med. Tror det er bedre at prøve at finde de gode ting i hverdagen.

Dansk

Assist

Ja du skal klart være spørge hende og gå hele vejen. Det værste der kan ske er at hun ikke gider og så ved du at der ikke kan blive noget. Så er det lettere at komme videre. Hvis du ikke tar chancen vil du garanteret altid tænke om hun kunne ha været den helt store kærlighed.

Dansk

Assist

Hey
Nu er du jo nok startet og du er sikkert fået gode venner uden mobning.
Selvfølgelig er der også mobning i gymnasiet, men det er nokikke helt så meget som i folkeskolen.
Tag det som en chance for at starte forfra. At møde nye mennesker der tager dig som den du er og ikke alt mulig gammel historie.

Dansk

Assist

Jeg tror det her bliver noget andet, for I har nok mange flere ting til fælles når har valgt den samme linje. Bare Husk at det med søfart altid er noget fælles for jer lige meget hvor forskellige i ellers er.

Dansk

Assist

Warszawa er vildt fed. Mega mange fede cafeer og det er ret billigt.

Dansk

Assist

Bare bid i lorten og sig det som det er. Måske finder de ikke ud af det men du vil bruge en masse energi på at være bange for om de opdager det. Og de har garanteret selv lavet en masse lort da de var unge så de ved jo godt at den slags sker. 

Dansk

Assist

Jeg synes du skal spørge ham. Sig til ham at du selv har lagt mærke til at de sviner ham og du gerne vil vide om han selv har tænkt over det. 

Måske er det noget mellem dem som han er okay med, men det lyder ikke sådan. Måske har han brug for at en god ven tager første skridt og viser at han har støtte hvis han har brug for det. Jeg ville helt klart sige det direkte og spørge om du kan gøre noget for at hjælpe. 

Dansk

Sider