Ungeprofil

Ungeprofil

Frederik J

Dreng
24 år
Medlem siden 01.01.2017
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Sikre at innovation skulle være vigtigt over hele verden

Aktiviteter

Assist

​Hej T-Bag

Forstår godt du synes det er svært, det er en træls situation, men det kunne være værre.

Du er "kun" 16 år gammel og senere vil du lære at kommunikation er utrolig vigtigt, derfor synes jeg du skal snakke med din kæreste i ene rum. Fortæl hende hvad der er sket og sig at det er sket og du har det frygteligt med det, for det er din kæreste, som du virkelig elsker og holder af! 

Du kommer længst med ærlighed, men på en god og ordenlig måde og være så oprigtig omkring din følelser for hende.

Dansk

Assist

Hej :) Du behøver skam ikke forsikre nogle af chefferne om noget som helst, de er vant til store udskiftninger i dagligvarebutikker. Hvis du gerne vil arbejde i den nye butik, så ta til samtale og sig at du arbejder i den anden, men at du, hvis de vil have dig, ønsker at opsige det andet og arbejde her. Hvis de vil have dig, så beder de dig om at sige op ved det andet sted. Så tager du hen til den anden butik og siger til din nuværnede chef, at du har fået job i den anden butik og derfor er nødt til at stoppe. 

 

 

Dansk

Assist

Hej Tonni, du virker til ikke at bryde dig om, at folk synes du ligner en der har lavet noget man mange piger... men alligevel skriver du, som om, det er det du gerne vil?? Mit bedst råd, er at tage den med ro slap af, hyg dig med vennerne og træn, hvis det er det du går op i. På et tidspunkt er der en pige du kigger på og bare slet ikke kan få ud af hoved! Der skal du tage chancen og snakke med hende, men lad være med at tro at det bare handler om at kysse og lave ting med piger, sådan fungere det ikke og det gider pigerne heller ikke.

Dansk

Assist

Hej kondi, du kan ikke ændre på hende og hvis i er gode venner, så ændre hendes følelser sig ikke. Det er mega træls, men du bliver nødt til at komme videre og se andre. Prøv at finde ud af, hvad det er ved hende du kan lide, det kan hjælpe dig med at finde en anden. Men min vigtigste råd, tá det roligt, det kommer flere piger og du vil finde en sød en, selvom det til tider er svært at forestille sig ?

 

Dansk

Assist

Vær dig selv, det er det vigtigste du kan lære i livet - du skal ikke passe ind, for så ser ingen dig, stik ud fra de andre, så folk opdager dig ?

Dansk

Assist

Mange unge forbinder det at drikke med at have det sjovt og når nogen så ikke drikker, så mener mange at man ikke kan have det sjovt.

Jeg synes du skal holde fast i det du tror på, for hvis du lader dem presse dig til noget du ikke har lyst til, så er du jo ikke tro mod dig selv og dine holdninger.

Dansk

Assist

Hej - Det er jo svært at vide, men hvis han er lidt lige som mig, så nej, han forventer ikke du gør det igen, men han håber bare på at du bliver glad - Det er det han ønsker, for han kan jo tydeligvis godt lide dig. Det bedste du kan gøre er at fortælle ham at du virkelig bliver glad for de ting han gør og du synes det er utrolig sødt. 

Dansk

Assist

Jeg synes du skal skrive til din far om han ikke kan være mere hjemme. Måske tænker han ikke over det, netop fordi du er 16 år og han tænker du bare gerne vil have ro og sådan. Din besked behøver ikke være sentimental, hvis din far er en af det "hårde" typer. Bare skriv noget med om i ikke skal lave nogle ting sammen i weekenden eller om han ikke kunne være hjemme lidt mere, for du vil godt have hans hjælp til nogle ting. Når først i begynder at bruge mere tid sammen, så kommer det automatisk at han vil være mere hjemme

Dansk

Assist

Jeg har prøvet situationen, hvor jeg var i dit sted og så med en pige. Jeg kæmpede på alle fronter og fik intet respons... jo hun svarede på mine beskeder, men startede aldrig samtaler selv og udskød vores aftaler om at mødes - hun går på efterskole.

Jeg har valgt at ligge hende på is nu i en måned eller to, for at hun skal komme til at savne mig og det at bruge tid med mig. De anbefaler mange på nettet

​jeg synes du skal give ham tid til at finde ud af hvad han vil, hvis han er interesseret, så glemmer han dig ikke.

Dansk

Assist

Vær der for hende og hjælp hende med de ting hun går med. Efterskole er hårdt for et forhold, for hun kommer til at være omgivet af folk hele tiden og vil bare gerne slappe af og være alene, når hun kommer hjem i nogle weekender. Men nyd tiden i har sammen nu, den vil i aldrig glemme.

Dansk

Sider