Ungeprofil

Ungeprofil

Fitnessguy

Dreng
22 år
Medlem siden 22.12.2015

Aktiviteter

Assist

Hej Neden

Vægttab er ikke noget som skal ske hurtigt det er en process som tager tid. Slankekurer er det værre vrøvl fordi de virker kun i en kort periode og så tager du hurtigt på igen. Slankekurer fungere sådan at du spiser mindre og får derfor ikke alle de nødvendige vitamier og mineraler, du vil ihvertfald ikke få nok proteiner ind. Så det er sker ved en slankekur er at du tager meget muskelmasse og det vejer altså mere end fedt. En slankekur er altså derfor ikke optimal for dig for du kommer til og tage alt på igen efter en kort periode.

Dansk

Assist

Jeg tror ikke kun det hende som genert jeg tror også det har noget med dig selv og gøre. For hvis hun ikke tager intiativet til og gå hen og snakke med dig bliver du nød til og gå hen og snakke med hende og det tror jeg du har svært ved. Så det i skal gøre er bare at tage hjem til hinanden efter skolen og når i så er trygge med hinanden begynder i automatisk og snakke med hinanden ;-)

Dansk

Spørgsmål

Nervøs over eksamen

Jeg var forleden oppe til eksamen i matematik og det gik overhovedet ikke som forventet. Jeg får kun 12-taller i matematik og finder det meget nemt, men i dag skete der noget og jeg ved ikke hvad. Jeg fik i dag 4 til mundtlig matematik eksamen.

Jeg er skuffet over mig selv!

Jeg ...

2 assists [Løst]
Fitnessguy har bedt om assist fra coach Thea Theas billede

Assist

Hej Andy

Som Boblo siger helt sikkert vælg en sport, da du får så meget ud af det. Du får ikke kun vægttab, men du får også en bedre fysik. Du får også nye venner ud af det så det er masser godt ved sport!! 

Men hvis du er sådan lidt mange for alle de nye mennesker og sådan fordi du ikke er tilfreds med dig selv endnu så prøv "freeletics" i noget tid og når du så føler dig tilpas med dig selv så kom i gang med noget sport for du får masser socialt ud af det.

Dansk

Assist

Jeg har selv gået til basket i en år række og det var en super fed hold sport kan klart anbefales for ikke bare får du mere motion men lærer også noget strategi samt lærer noget mentalt om dig selv hvad dine styrker og svagheder er.
Nu går jeg på efterskole hvor vi har en hel del gymnastik og nogen vil måske sige det er en individual sport men hele fællesskabet der er omkring gymnastik er fantastisk får ville klart vælge det hvis du gerne vil have fælleskab og få dig selv i god form uden nødvendigvis være det for starten af.

Dansk

Spørgsmål

Motivation

Jeg synes selv jeg mangler utrolig meget motivation i min hverdag. Jeg har svært ved og komme ud og i gang. Normalt har jeg ikke så svært ved det da jeg går på Efterskole hvor alt er blevet planlagt og man ikke har tid til bare og flade ud i sin seng.
Men nu her hvor jeg er kommet hjem på...

3 assists
Fitnessguy har bedt om assist fra coach Sune Sunes billede