Ungeprofil

Ungeprofil

Aktiviteter

Assist

Hey man jeg kender det selv fra mit gym og min folkeskole.

her for ca. 2 uger siden begyndte nogle af drengene at mobbe en anden fra klassen. Jeg gik egentlig bare hen til dem efter og sagde at det ikke var sjovt det de gjorde og egentlig bare super nederen og at de lige skulle tage sig sammen. Siden da er det kun MEGET smp kommentarer jeg hører mod ham.

Dansk

Assist

Hey man

Mit bedste råd er at få dine venner til at fungerer som wing-mans (hvis de kan finde ud af det).

Derudover så vær dig selv, og vær' lidt kostbar, men vær ikke bange for at snakke med andre mennesker.

Hvis du har humor så brug den, og hvis den mangler lidt så træn den på det kvindelige køn.

Dansk

Assist

Bro! fuck dat bitch. Kom videre, der er så mange andre piger derude, som ikke bare vil fucke rundt med dig. Kom videre og find en ny, som kan behandle dig ordentligt. Hvis det er at i var gået fra hinanden, var det nok fordi en af jer ville noget nyt? og efter din beskrivlese lyder det ikke somom det var dig. Måske var det i virkeligheden det rigtige at komme videre og gøre noget nyt. Det er mit bud.

Dansk

Assist

Hvad med at stille et ultimatum for en antibus kur? Tænker det er lidt ekstreamt at hun skulle flytte, hvis man bare kan få ham til at sluge pillen.

Dansk

Assist

1: se godt ud. Drenge tænker kun med øjnene og med kønsorganet. MEN lad vær med bare at smide tøjet.

2: vær sød og chamerende

3: lav gerne hentydninger til at du vil have fyren, men hop ikke på ham, hvis han giver udtryk for at han ikke er helt frisk, for så virker du for offensiv, og det kan skræmme selv de største drenge væk.

Dansk

Assist

Bedste bud: alkohol. Hvis du kener nogen der holder fest så prøv at få hende med. Piger bliver helt anderledes af 1 sommunsby, også selv om de ikke bliver rigtigt fulde. Tihi.

Næstbedste bud: Find en anden (helst udenfor skolen) og skriv med hende hver aften i et stykke tid, i mellemtiden arbejd på din nervøsitet hvis den generer dig. Efter lidt tid vil hun med garanti mødes med dig, og der er jeg sikker på at tingen ikke kan gå galt, hvis man stepper lidt up.

Dansk

Assist

Har aldrig gjordt selvskade, og har generalt ret svært ved at forholde mig til selvskade. Beklager.

Har også selv været ked af det i perioder (da mine forældre blev skildt fx), og mit bedste bud, er som bablo siger, hold dig igang. Jeg ville også sige at holde sig igang socialt er super vigtigt, det topper listen sammen med sport, men ellers er mit bedste tip nok bare at sige: "At det var fint nok, og hun var en dejlig pige og sådan, men der er stadig ca 1 milliard piger tilbage i verden". Jeg ved godt, at den ikke altid virker, men det hjælper at sige.

Dansk

Assist

Jeg havde engang på præcis samme måde! Det var ca da jeg gik i 6-7. klasse. (Går nu i 9.)

Jeg følte også at jeg var nede og sur over livet, og spildte min tid.

Måden hvorpå jeg brød med det på, var:

1 jeg begyndte at gå til sportsgrene, og snakkede med folk til denne her sport, ikke noget sådan seriøst men bare sådan hygge-agtigt (det var ikke så seriøs en sport, og jeg gik der kun for motion og hygge).

2 jeg begyndte at opsøge de andre drenge i klassens selskab, og begyndte at joke med dem. Humor er altid en god til til at fører mennesker sammen med.

Dansk

Assist

Enig med Boblo.

Det bedste jeg kan sige er, at det kan godt være at hun har kæreste på, og hun ikke er frisk på at have to. MEN derudover gør det jo heller ikke noget hvis det er at man går og flirter lidt. (Hvis man kan finde ud af det uden at skræmme pigerne væk, som jeg personligt ikke selv kan).

Dansk

Assist

Hvad han ikke ved har han ikke ondt af...

Men derudover er du IKKE "kommet til" at have sex med nogen som helst, det er ikke lige noget man kommer til.

Derudover er det altså dårlig stil. Jeg ville prøve at glemme det og lade vær' med at sige noget.

Dansk

Sider