Ungeprofil

Ungeprofil

Aktiviteter

Assist

Arh den er altså ikke ekstremt lille. Den er jo bare helt normal. Måske er du bare uheldig at alle fra din klasse har kæmpe pikke? Jeg ved ikke om det er derfor du tror din er lille? Din er helt sikkert en helt almindelig pik og der er ikke nogen der kommer til at grine. Glem det der med piller og det er da helt sindsygt og strække den. Slap nu af. Den er fin som den er.

Dansk

Spørgsmål

Rejse eller uni?

Hej

Jeg er færdig med 3.g til sommer og så skal jeg finde ud af hvad jeg skal. Jeg klarer mig fint så jeg regner med at jeg godt kan komme direkte ind på uni hvis jeg vil. Men det er så lige det. For jeg vil faktisk hellere ud og se verden. Rejse rundt og arbejde lidt og også bare se lidt...

3 assists
Durum har bedt om assist fra coach Thea Theas billede

Assist

Synes det lyder som et angstanfald?

Dansk

Assist

X-kærester fucking sucks. Men det er bare noget af det man skal igennem i livet. De fleste skal igennem det mange gange. Selvom det ikke virker sådan lige nu så blir det bedre. Bare vent og se du ska nok bli glad igen.

Dansk

Assist

Jeg synes du skal blive. Jeg tror bare du skal give det sociale en chance. Det kan godt ta lang tid at falde til og få gode venner et nyt sted.

Dansk

Assist

En træningsmakker virker. Hvis du ikke kender nogen er der masser af grupper på fb hvor du kan finde en.

Dansk

Assist

Er selv hetro så ka nok ikke helt sætte mig ind i det. Tror bare du ska la vær med at tænke så meget og så bare springe ud i det. Det er 2015. Du kan være hvem du vil. Prøv dig frem .

Du ka jo bare spørge ham fyren om han er til fyre uden at sige at du er interesseret. Bare sig du har tænkt over det fordi jan aldrig har haft en kæreste.
Hvis han siger nej, ka du jo bare sige at du bare spurgte fordi du ville sige at du er ok med det hvis han var til fyre eller et eller andet.

Dansk

Assist

Har du prøvet at onanere lige før du har sex? Så er du ikke helt vildt overliderlig og så kan du sikkert holde længere. Det bliver også bare bedre når du bliver ældre og får mere erfaring.

Dansk