Ungeprofil

Ungeprofil

Cockup

Jeg har erfaring med: 
Dreng
24 år
Medlem siden 09.12.2015
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Oprette et kramme-ministerium der har til formål at arbejde for at alle mennesker får mindst et dagligt kram.

Aktiviteter

Assist

Sup Zico

Ikke det smarteste, men hvis i ikke har aftalt at i ikke måtte være sammen med andre, må du jo gøre hvad du vil. Derfor kan hun jo godt blive skuffet, men brug det som noget positivt. Sig til hende at du ikke var klar over at hun havde det sådan med dig og at du ikke ville have kysset med nogen hvis du havde vidst det. Det er vel sådan det er? Bare sig lige ud til hende hvad du vil, og så se hvad der sker. 

Dansk

Assist

Du kan ikke være andre end dig selv alligevel. Så det er egentlig ret enkelt. Stort NEJ

Dansk

Assist

Vent med at gå i panik til i med sikkerhed ved at hun er gravid. Man kansagtens ha symptomer uden og være gravid. Hvis hun ikke får mens, så køb en test. I USA kan de købes alle steder ligesom i dk. Er ret sikker på der ikke er nogen aldersgrænse for at købe den.
Hvis hun er gravid er der teenager graviditetsklinikker mange steder. Garanteret også der hvor du er. Hvis hun er gravid bliver hun nød til at gå til læge. Alt andet er jo meget værre.
Men hvis i brugte kondom og det ikke sprang er det sikkert noget helt andet. Tag det roligt det er sikkert noget andet.

Dansk

Assist

Nej, dine forældre behøver ikke vide noget. Det er dig der bestemmer hvad de skal vide.
Hvis dit forhold til dine forældre er fint som det er og det ikke føles forkert for dig at gå med det selv, kan du jo bare gøre det. Men hvis du omvendt for det sådan at du skal lægge låg på hvem du er eller at du ikke kan være helt dig selv uden at de ved det. Ja så synes jeg du skal sige det.
Hvis du nu får en drengekæreste. En du virkelig elsker må det føles mærkeligt ikke at kunne dele det med din familie.

Dansk

Assist

Men hvorfor skulle det ikke passe? Har hun sagt eller gjort noget der kan få dig til at tro hun vil snyde dig? Hvad skulle hun få ud af at snyde dig?
Kom nu, hvis hun siger hun kan li dig er det vel bare sådan det er. Du finder kun ud af det ved at hoppe ud i det. Stop med at tænke og go for it.

Dansk

Assist

Ingen sex og onani indtil det er helet. Skyld med vand hver dag og hvis du skal bruge sæbe så Sørg for at det er uden parfume og alt mulig. Men vand er fint nok. Hvis den er revet helt over går der måske et par uger og hvis det bare er en flænge kortere.

Dansk

Assist

Du skal klart adde hende. Du har absolut intet og nul og miste på at adde hende.
God ide at starte med at spørge om opgaven. Og ellers kan du måske spørge om hvad hun har lavet i ferien. Det kan jo også være hun siger et eller andet når du adder hende. Lad være med at planlæg for meget. En t8mg af gangen. Hvis man planlægger for meget kan man blive vildt usikker hvis tingene ikke går efter planen og det gør de aldrig når den planen handler om ikke selv er med til planlægningen ;-)
Add hende og se hvad der sker.

Dansk

Assist

Bare snak noget mere med ham. Hvis han allerede har vist at han synes du er sjov, og god at snakke med skal du jo bare fortsætte med at være dig selv og snakke med ham. Så kan det jo være det bliver til mere. Hvis i begge to går til fodbold kan i måske snakke om det. Så har i jo allerede noget til fælles. Hvis du så på et tidspunkt kan fornemme at han også synes du er sød kan du sige til ham hvordan du har det.
Held og lykke

Dansk

Assist

Hey der
Fedt for dig at du har fået det bedre med din angst. Håber det bliver ved med at gå frem ad.
Helt ærlig så synes jeg du tænker for meget over det. Prøv at lade være med alle de der hvad nu hvis. Bare nyd det i har sammen nu. Du kan lide hende og det virker som om hun nyder at snakke og være sammen med dig.
Alle de der hvis'er skal du nok få svar på lige så stille. Men du bliver bare presset og stresset hvis du søger svar på alting lige nu.
Vær glad for det i har sammen nu.

Dansk

Assist

Damn, det virker koldt. Ka godt forstå du bliver fucked.

Dansk

Sider