Ungeprofil

Ungeprofil

Boblo

Jeg har erfaring med: 
Dreng
22 år
Medlem siden 16.11.2015
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Jeg havde engang en drøm, hvor jeg kunne rejse frem og tilbage i tiden. Jeg opfandt derfor alle de største firmaer og ting vi har idag i 1950'erne, og blev hurtigt verdens rigeste mand. Derefter begyndte jeg at sprede pengene ud over hele befolkningen. Det kan beskrives som et rundt bor med et rundt verdenskort ovenpå. På det bord ligger der nogle penge stakker, som illustrerer alle verdens penge. Normalt er der et par store stakker, og en masse sædler i bunden. Da jeg så havde det hele var der en stor stak, som jeg så spredte ud over det hele. Det var en god drøm ;P

Aktiviteter

Assist

For mig virkede det bedst at prøve mit bedste på at være udadvendt. Jeg lærte mig selv at være ligeglad med hvad folk syntes om mig (det er fucking svært, ved det). Jeg blev til en parodi af mig selv, jeg gik i høje hæle, selvom jeg på ingen måde er hverken feminin eller homoseksuel, jeg farvede mit hår blåt, og jeg sagde hej til en masse folk jeg ikke kendte. Ligepludselig var jeg "ham med det blå hår", og nu ved alle hvem jeg er, så de underlige mennesker der kan lide anime, rollespil og andre nørdede ting havde ikke noget problem med at finde mig.

Dansk

Spørgsmål

Er jeg en 'spiller'?

Hejsa,

For ikke så lang tid siden kom jeg sammen med en 3.g'er. Hun er et fantastisk menneske, og jeg var super glad da hun begyndte at lægge an på mig. Jeg havde ikke noget for hende før vi begyndte rigtigt at snakke sammen, andet end jeg havde kigget på hende et par gange, da hun ser...

1 assist

Assist

Ville nok anbefale bare at tage den som det kommer. Hvis hun ikke er til mere, kan du ikke tvinge hende til mere, og så tænker jeg du alligevel er fin med bare at have sex. Bare tag den med ro, og kør langsomt fremad, du har ikke lyst til at skræmme hende væk.

Håber det hjælper :)

Dansk

Assist

Det er skam meget muligt at du er tiltrukket af ham. Dog er det noget du selv er nødt til at mærke. Hvis du kommer ud som homoseksuel vil du nok se mange af dine klassekammerater ser på dig anderledes, alt efter hvor godt du kender dem. Mærk dog godt efter først, det er meget muligt at du er bi. Hvis du kan se på en person og, uden at du vil det, tænke at du gerne ville i deres bukser, eller måske have et seriøst forhold med dem, så tænder du højest sandsynligt på det køn. Prøv dig forsigtigt frem, og lad være med at skubbe dine grænser for meget.

Håber det hjap! 

Dansk

Assist

Gætter på du lige er startet på 9. klasses termin. Var selv igennem det sidste år, og så mange af mine venner bryde sammen på grund af det. Dog var det altid af den samme grund. De følte sig ikke forberedte nok. Brug din tid fornuftigt, gå igennem det du kan komme op i, og hold nogle pauser. En god idé ville være at lave en plan over hvad du skal have nået før du når til prøverne. Hav lige en uge før selve prøven til det du nu evt. missede igennem forløbet. Det er utroligt meget arbejde, og jo mere du har misset af klasserne gennem 8. og 9., jo mere arbejde kommer du til at sidde med.

Dansk

Spørgsmål

Gravid?

Havde for ikke så lang tid siden sex med min amerikanske kæreste. Hun har nu vist symtomer for graviditet, som træthed og "spotting". Vi brugte kondom, så der burde ikke være nogen måde, men jeg har stadigt hørt historier om at det er sket. Jeg bliver sendt hjem fra USA hvis hun er gravid, men...

2 assists [Løst]
Boblo har bedt om assist fra coach Alexander Alexanders billede

Assist

El-cig er måske ikke lige for dig hvis du ved dine forældre vil sige nej. Hvad  jeg kan anbefale er en damp-cig, også kendt som "vape". Tænker at du syntes det var fedt med røgen, og den samme følelse får du med vapen, dog er det kun vanddamp så det er helt harmløst. Du kan også få vanddamp der smager godt, ligesom vandpipe (hvis du har prøvet det).

Dansk

Assist

Som M8 siger, giv ham lidt tid. Han er nyforelsket, og det skal han have lov til at nyde så meget som han vil. Det går over før han ved af det, og når det gør vil han tilbage i den gamle rutine med dig. Oftest tager det kun omkring 3 måneder før dette tager fra, så i mellemtiden, prøv at lade være med at tigge ham, for han ender med at synes at du er irriterende, hvilket bare vil ende med at gøre skade på alle. Lige nu er alt han kan tænke på hans nye kæreste, så jo mere du prøver at trænge dig på, jo mere føler han at du prøver at tage deres tid sammen fra dem.

Dansk

Assist

Mener jeg har svaret på dette spørgsmål før, så hvis det er, gå tilbage og se på mit assist på det :) Hvis intet af det jeg skrev der hjælper, så tal med hende om det. Sig at du er bange for at sige noget forkert, fortæl hende hvordan du har det. Lad dig selv tale. Det sværeste er dog at komme igang, men det kræver kun at du springer ud i det. Sig de første par ord, og så er du igang, Ellers kan du bede hende om at styre samtalen? Hun er trods alt ikke en mur, og du er ikke den eneste der bliver krævet noget af. Tal med hende om det, og se om I kan finde ud af noget :)

Dansk

Assist

Der er mange andre der oplever det samme i lignende situationer. Der er intet værre end at have alt muligt på hjerte, men når man står i situationen føler man sig bare tom, helt efterladt af sine ord. Når det sker for mig plejer jeg at gå igennem en mental liste af mulige ting vi kunne snakke om. Bare lave en hurtig brain-storm på stedet, hvor jeg går igennem ting hun kan lide, ting vi har til fælles, nyheder, dybe spørgsmål og alt sådan noget. Hvis det hjælper, så skriv en masse ting ned før du tager afsted.

Dansk

Sider