Coach

Coach

Birgitte

Kvinde
57 år
Om mig: 

Hej ! Jeg hedder Birgitte og er familieterapeut, jeg har arbejdet med familier og relationer gennem 31 år, de sidste 7 i en alkoholbehandlingsafdeling.

Jeg har gennem årene haft mange samtaler med unge mennesker, som har det svært i deres familie, brok i det med venner og skole, - ja ofte "ondt i livet". Min erfaring gennem disse samtaler er bla. at det at gå alene med sine problemer kan være frygtelig smertefuldt og ensomt.
Det er vigtigt at kunne dele sine tanker med nogen, derfor er det godt du har søgt mitassist! Skulle du være i sorg over at have mistet nogle tæt på dig, har jeg noget at byde ind med, jeg har selv prøvet det meget tidligt i min barndom. Jeg er mor til 4 drenge mellem 35 og 20 år. Jeg elsker at rejse med min familie, gå lange ture med min mand, begrave mig i gode krimibøger og se film, - helst action (nu er jeg jo mor i en DRENGE familie!!) eller krimier.

Jeg glæder mig til at være med til at guide jer igennem det i tumler med derude, skriver I til mig kan I forvente et ærligt og direkte svar !