Ungeprofil

Ungeprofil

Bibber

Pige
31 år
Medlem siden 06.04.2016
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Prøve at lade alle leve deres liv som de ville.

Aktiviteter

Assist

Hej med dig.

Dansk

Assist

Lad bare for guds skyld være med at forsøge at selvmedicinere med hash eller sådan noget. Du er ikke unormal og hvis du synes det  så tal med din læge. Dukan helt sikker få hjælp.

Dansk

Assist

Hej Oli.

Dansk

Assist

Vent. I har tid nok. Det er helt klart det fornuftigste.

Dansk

Assist

Hey, det er bare lort at være ulykkeligt forelsket! Det er virkelig lort, lort, lort. Jeg kender det rigtig godt, man kan bare ikke være glad for noget og tænker på hende hele tiden. Jeg kan godt fortælle dig, det går over, for det gør det, men det vil nok ikke hjælpe dig lige nu, fordi du føler, hun bare er det eneste i verden, der er noget værd. Tid er mit bedste råd, lad tiden arbejde for dig, så en dag er det lidt mindre slemt og dagen efter lidt mindre slemt osv. Og så er der pludselig en ny pige en dag.

Dansk

Assist

Det er sgu ligegodt en lang tur. Det kan jo lade sig gøre med tog, men det er dyrt og tager lang tid. Måske bare skrive indtil du alligevel skal en tur derover eller hun skal en tur til Jylland? Held og lykke, håber du finder ud af noget!
 

Dansk

Assist

Jeg tror ikke, det har nogen betydning om den har været åbnet - overhovedet!

Dansk

Assist

Det kommer an på, om du tør risikere jeres venskab. Hvis du siger det til ham, og han ikke er interesseret, kan det godt ødelægge noget. På den anden side skal man jo risikere noget for at opnå noget, og måske siger han ja. Så det kommer an på, hvad du tror der vil ske. Men du kan måske også spørge ham om hvad han ville sige, hvis du nu var vild med ham? Sådan lidt for sjov, så kan du altid sige, det bare var for sjov, hvis han svarer nej. Jeg håber, det lykkes for dig!

Dansk

Assist

Hej hej.

Dansk

Assist

Det lyder som om du har nogle personlige problemer med dit liv. En rigtig god ting jeg har gjort når jeg har haft det sådan er at sætte mig ned og lave en liste over alle de ting jeg er utilfreds med og ked af i livet. Så tager jeg dem én ad gangen og prøver at ændre på dem. Så plejer jeg bedre at kunne overskue det hele og få det bedre med mig selv, så jeg ikke har brug for at skade mig selv. Håber du får det bedre!

Knus!

Dansk

Sider