Ungeprofil

Ungeprofil

anonymgiraf

Dreng
23 år
Medlem siden 12.08.2017

Aktiviteter

Spørgsmål

Problemer med storebroderen

Min storebror disrespekterer mig og nedgører mig hele tiden, og jeg har prøvet mange ting for at få ham til at stoppe, men han bliver bare mere insisterende. Han formår tit at gøre det lidt underhåndet/subtilt så andre tilstedeværende ikke rigtig opfatter hvad der passerer mellem os, og når min...

1 assist
anonymgiraf har bedt om assist fra coach Birgitte Birgittes billede

Assist

Jeg havde på et tidspunkt et lignende problem. Jeg havde gennemgået en del personlig udvikling, og min adfærd inden var delvist et resultat af et meget ustabilt hjem som ikke var udadtil synligt. Min daværende vennekreds havde således et indtryk af mig, som jeg gerne ville blive fri af, men det viste sig ikke at være nemt. Jeg har dog måttet erkende, at andre folk aldrig rigtig ser en på samme måde, som man ser sig selv, men der er alligevel nogle der er mindre rigide i deres indtryk end andre.

Dansk

Spørgsmål

Vil gerne møde andre unge bøsser

Hej, jeg er en 19-årig fyr, der kunne bruge nogle flere venner og kontakter. Jeg har nogle venner, hvoriblandt en håndfuld også er lgbt-personer, mere specifikt lesbiske og transkønnede, men jeg vil gerne også lære nogle unge bøsser at kende, da jeg selv er bøsse og gerne vil møde nogle ...

2 assists

Assist

Hej IamPat

Jeg sprang først ud efter jeg kom i gymnasiet, men ville egentlig gerne have gjort det noget før. Jeg har vidst at jeg er bøsse siden kort efter jeg fyldte ti år, men allerede få uger efter jeg fandt ud af det, sagde en af mine daværende venner, at han ville slå mig ihjel hvis jeg var bøsse. For at kunne føle mig mere tryk, begyndte jeg at gå til selvforsvar, og det var først da jeg kom i sjette klasse at jeg følte mig parat til at springe ud.

Dansk

Assist

Hej Magnus

Jeg er selv bøsse og har vidst det i snart otte år. Det skal sige at jeg både føler seksuel og romantisk tiltrækning til andre drenge (altså forelskelse mm.) så hvis du kun har følelser overfor piger og ikke drenge, tyder det på at du ikke er bøsse, men det er ikke nødvendigvis sikkert endnu. Som en indikation er bøsser markant mere tilbøgelige til at være heterosociale, hvilket vil sige at være mere interesseret i at have pigevenner end drenge venner, men det er kun en indikation, og jeg husker at jeg selv mest havde drengevenner da jeg var i din alder.

Dansk