Ungeprofil

Ungeprofil

Anja

Pige
31 år
Medlem siden 19.08.2016
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Sørge for at der ikke var krig i verden

Aktiviteter

Assist

Hej. 

Og velkommen ;-)

På mig lyder det som om du har et kæmpe ansvar derhjemme, og at du egentlig ikke er helt klar til det. 

Jeg vil foreslå dig at snakke med din far om det. Fortælle ham hvordan du har det. At du har brug for at han er der lidt mere, at du føler dig ensom når han ikke er der, og når din mor bor så langt væk. 

Du får det ikke bedre af at holde det for dig selv, bare kom ud med det. Han kan jo ikke vide hvordan du har det, hvis han ikke er sammen med dig ;-)

Men hatten af for at du klarer det selv! Det er da super flot og sejt gået! 

Dansk

Assist

Jeg vil nok give dig samme råd som Kongsbak. Giv slip og kom over det. 

13 år er tidligt at ligge sig fast på at det lige er hende man skal være forelsket i. Og specielt når hun har en kæreste i forvejen, det lyder som et rimelig seriøst forhold de har når de har været sammen så længe. 

Og bare rolig, der skal nok dukke en anden sød pige op som du bliver forelsket i. 

Dansk

Spørgsmål

Er forelsket!

Hej. 

Jeg har mødt den sødeste fyr. Han bor tæt på mig så det er nemt at ses. Han snakker, er høflig og bare utrolig sød. 

Vi har mødtes 4 gange, men skriver dagligt sammen på SMS. Han er meget "opfindsom" og det er super dejligt. Jeg er helt vild med hans overraskelser. 

...

2 assists
Anja har bedt om assist fra coach Sune Sunes billede

Assist

Hej. 

Mit bedste råd er at du bare skal tage den helt med ro. Så længe du gør dit bedste kan du ikke gøre det bedre. 

Se terminsprøverne som en alm opgave/øvelse i stedet for at stræbe efter at skulle have gode karakterer. 

Det er ikke terminsprøverne der skal beslutte hvad du skal og kan bruge din fremtid på. Det er et standpunkt og en karakter for hvordan du klarer dig på den enkelte dag, på det givne tidspunkt. 

Så tag den med ro ;-)

Dansk

Assist

Hej.

Det er super trist at høre om din situation. Jeg har selv haft en far der drak, og kan tydeligt huske følelsen af at være bange, man ved ikke hvad der kan komme til at ske eller hvad ''han nu finder på''.

Jeg synes du skal kontakte noget alkohol-rådgivning, er sikker på du kan finde noget på nettet. De kan helt sikkert fortælle dig hvad du skal gøre, og om ikke andet er de klar til at lytte og komme med gode råd. Det er mennesker der er vant til at rådgive om netop din situation.

Dansk

Assist

Nej du er ikke spor mærkelig. 

Nu er jeg godt nok af modsatte køn, men jeg er snart 26 og har ikke haft sex endnu, er ihvertfald ikke gået hele vejen. 

Indimellem tænker jeg også at jeg garanteret er den eneste tilbage i verden der som 25-årig ikke har haft sex, men for mig handler det om at jeg simpelthen ikke kan få mig selv til at gå i seng med en anden som jeg ikke føler elsker mig fuldt ud. For mig er det en voldsom intim ting at have sex, og være så tæt og forbundet med et andet menneske, at jeg ikke bare kan gøre det med hvem som helst. 

Dansk

Assist

 

Hej. 

Åha hvor er det en svær situation, og jeg kan fuldt ud forstå din frustration og splittethed. Jeg er selv vokset op med en alkoholisk far gennem 8 år, hvorefter han heldigvis traf det valg at det skulle stoppe. 

Det er et svært dilemma du er sat i, for på den ene side er han jo din far og familie, og på den anden side kan du mærke at det påvirker dig rigtig meget. Så, what to do!

Dansk

Assist

Mit bedste råd til dig er, at du skal være lidt god ved dig selv. Dvs brug ekstra tid foran spejlet, tag lidt lækkert tøj på, brug lidt god tid på at smøre dig ind i creme efter et langt bad, fodbad. Generelt bare plej dig selv. Det vil helt sikkert booste din selvtillid. 

En lille øvelse du kan lave, er at stå foran spejlet (uden tøj) og kig på dig selv. Find et sted på din krop som du er ekstra glad for/tilfreds med, og fokuser på det. Herefter lader du stedet "vokse" så det bliver endnu større. Det booster også selvtilliden ?

Dansk

Assist

Der er ingen måde at tabe sig hurtigt på. 

Men et par gode råd er:

- ingen sukker

- ingen mælk

​- ingen smør på brødet

​- masser af grøntsager

- motion

Hvis du synes det er svært at styre trangen til søde sager, kan en ide være at lave regler for dig selv. Eks "jeg må købe to tivolistænger når jeg handler ind 1 gang om ugen". "Jeg må kun spise lidt slik om lørdagen" osv. Det plejer at hjælpe mig med det værste. De første 14 dage er hårde, men derefter har kroppen vænnet sig til det og det bliver lettere.

Hold humøret højt! :-)

Dansk

Spørgsmål

Gode ideer til at møde nye veninder!

Jeg er en kvinde på 25 år, og jeg mangler i den grad nye veninder og bekendtskaber. 

Jeg har altid været meget initiativrig og udadvendt, men for ca 3 år siden begyndte jeg at blive syg. Jeg lider af bivirkninger fra HPV vaccinen, hvilket har vendt mit liv på hovedet.

Min sygdom...

3 assists
Anja har bedt om assist fra coach Alex Alexs billede

Sider