Coach

Coach

Alex

Mand
45 år
Om mig: 

Jeg har 15 års erfaring i at rådgive unge om alt fra kærestesorg til selvmordstanker. Så har du rod i familien eller forholdet...så kan jeg måske give dig en hånd.

De seneste 7 år har jeg desuden også vejledt unge omkring sex og seksualitet: Den første gang, seksuel identitet, onani og standardmål for "udstyret". Jeg er vandt til at snakke om alt det der måske kan være lidt akavet at snakke om, og jeg har set og hørt det meste...så spørg nu bare ;)

Jeg elsker at se serier, spiller en smule Company of Heroes, tegner en del, rejser så meget som muligt, og bruger det meste af min fritid med mine fire unger og min kæreste.

Jeg er ubeskrivelig dårlig til alt med hammer og søm, men til gengæld er jeg king-geek når det kommer til tatoveringer og kamæleoner :) Jeg drømmer om at træne mere end jeg får gjort lige for tiden, at tage på trek i Costa Rica´s regnskov og at blive tatoveret i en landsby på Borneo.

Hvis du spørger mig så forvent et ærligt og direkte svar der ikke nødvendigvis er lækkert pakket ind eller drysset med sukker...det synes jeg bare giver mest mening ;) Jeg er for resten uddannet pædagog.