Ungeprofil

Ungeprofil

Peztilenze

Dreng
17 år
Medlem siden 10.05.2017
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Lave et sted til alle mine venner, hvor vi kunne bo i et stort kollektiv. Og jeg ville tage beslutninger ud fra argumentation, og ikke grådighed eller politisk pladder. Husk altid din menneskelighed.

Aktiviteter

Assist

Dansk

Hej yas
Det lyder som noget af en mundfuld, men hvis det på nogen måde kan hjælpe, så skal du bare vide at du ikke er alene. Jeg har personligt haft lignende anfald, og kender en del der døjer med de samme følelser. Det hjælper ofte at have en man stoler nok på til at snakke om de ting. Det kan både være en lærer, ven eller psykolog. Jeg vil anbefale dig stærkt at snakke med en psykolog om det under alle omstændigheder. Dine forældre kan forhåbentlig hjælpe dig, og ellers ved jeg at lærerne kan. Selvom det kan være svært at snakke om, er det nødvendigt for at komme over det.

Gå til assist

Assist

Dansk

Hej ben

Gå til assist

Assist

Dansk

En hver har jo ret til sin egen type. Jeg har mange veninder som jeg virkelig godt kan lide, og også ville give et skud med forhold, men som ikke er den type jeg finder attraktiv. Hvem man finder attraktiv er ikke noget man vælger, og selvom hun godt kan lide dig, behøves hun ikke at være seksuelt tiltrukket. Hvis det betyder meget for dig, så kan du jo prøve at gå op i de dele af dit udseende som hun godt kan lide.
Håber det kan hjælpe, og at du undlader at kalde hende en kælling igen.

Gå til assist

Spørgsmål

Små steder

Hejsa
Jeg har gået med og ledt lidt efter en bestemt ting, og er efterhånden lidt I tvivl om det findes.
Jeg leder efter små lokaler man kan sove i og hygge sig i, ikke til fester og druk, men bare til at slippe væk eller være lidt alene. Jeg ved godt at sheltere eksisterer, men det...

1 assist

Assist

Dansk

Åbenhed er altid det der rækker længst. Jeg vil foreslå dig at vurdere om du har nok selvkontrol til at holde ud, og hvis du så mærker at det er ved at gå galt, så synes jeg du skal snakke med hende. Angst er ofte uforudsigeligt, så jeg forstår udemærket din tankegang. Jeg vil dog også pointere at det er bedre at komme det I forkøbet. Jeg har selv haft lidt samme situation, men jeg er kommet af med det ved at omgive mig med venner der altid sørger for at cockblocke mig. Ofte er det at have et forhold nok til mange holder sig væk. Især når du har en pæn pige.

Gå til assist

Assist

Dansk

Det er altid svært at hjælpe andre hvis de ikke vil hjælpes. Jeg forstår helt dine følelser, og det er retfærdigt og rigtigt at være bekymret. Det svære er at folk ofte er beskyttende over for deres forældre. De er klar over de konsekvenser, og har ikke lyst til at miste deres forældre. Selv en dranker som far kan føles bedre end intet. Derfor er det vigtigt at spørge ind til det meget indirekte, og når /hvis man får noget at vide er det vigtigt at fokusere på at du ikke er ude på at fjerne ham.

Gå til assist

Assist

Dansk

Jeg blev selv mobbet, men klarede mig uden at skifte skole, med en indsats fra forældre og pædagoger. Det jeg lærte fra det var at se indad. Hvis man er klar over sine fejl, og selv pointere dem og/eller gør grin med dem, så kan folk ikke mobbe dig. Og så arbejd på dig selv. Kig på dig selv og tænk på om du er glad for den du ser i spejlet. Bare det at ændre sit udseende så man er glad for den måde man ser ud, kan gøre en kæmpe forskel, for hvis man selv ved at man ser godt ud, så har man selvtillid nok til at se godt ud.

Gå til assist

Spørgsmål

Kæreste og moren

Hejsa, så blev det mig igen.
Jeg har været kærester med en pige i over et halvt år nu, og har siden starten hørt lidt til hendes problemer med sin mor. De blev beskrevet som skænderier hvor moren har sagt modbydelige ting til hende. Især for ens egen mor at sige. For nylig fik jeg så den...

2 assists
Peztilenze har bedt om assist fra coach Birgitte Birgittes billede

Assist

Dansk

Det kan virke lidt mærkeligt, men jeg vil anbefale at "friendzone" ham. Man skal respektere andres følelser og seksualitet, og det må han af alle vide. Det behøver ikke at have nogen stor effekt på jeres venskab, men det er vigtigt at være clean omkring det hele. Håber det hjælper :)

Gå til assist

Assist

Dansk

Hej Oli.

Gå til assist

Sider