Ungeprofil

Ungeprofil

Peztilenze

Dreng
16 år
Medlem siden 10.05.2017
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Lave et sted til alle mine venner, hvor vi kunne bo i et stort kollektiv. Og jeg ville tage beslutninger ud fra argumentation, og ikke grådighed eller politisk pladder. Husk altid din menneskelighed.

Aktiviteter

Assist

Dansk

Jeg sad i en meget lignende situation for ca et år siden. Alle mine venner var gennem gaming og fodbold, og det gik altid og I mandlighed og konkurrence. Jeg prøvede at snakke følelser og tanker med dem, men de ville ikke rigtig lytte. Det endte med at jeg fandt mig en anden vennegruppe bestående af nogle få meget tætte veninder. Jeg lærte to ting af alt det. 1: piger er bedre at åbne op for (som regel) og 2: det er nemmere at have de overfladiske venner når man ikke går og har brug for at snakke følelser.

Gå til assist

Assist

Dansk

Det er da godt nok en ret pikær situation du er havnet i. Det er altid svært når følelser kommer I klemme, og jo længere tid der går, jo værre bliver det ofte. Men jeg er dog stadig en trofast tilhører af troen på det bedste i folk, og vil derfor mene at det er værd at prøve. Ikke at gå lige på og hårdt, men begynde at skrive sammen igen, og se hvordan hun har udviklet sig. Og så kan man jo prøver lidt grænser og se hvor tæt på overfladen, hendes gamle frustrationer er.

Gå til assist

Assist

Dansk

Der er som jeg ser det 2 vigtige ting her. 1) Husk at snakke med hende. Få hende til at være med på det. Og 2) Hvis der er en sød pædagog eller anden person på skolen, så gå gennem den person til myndighederne. For det første er det mere sandsynligt at der sker noget og for det andet er der dermed en voksen hun kan støtte sig op ad.
Selvfølgelig skal I stadig gå til myndighederne hvis der ikke er nogle der gider at hjælpe jer. Håber virkelig at det løser sig

Gå til assist

Assist

Dansk

Det er altid svært det med den seksuelle debut. Jeg har selv været lidt usikker på det efter alle mine venner begyndte at miste den på skift. Jeg tror der er 2 vigtige ting. 1) Være forberedt. Vide hvad man i teorien skal og ikke skulle famle sig frem. Ikke kun under legen men også inden. Og 2) Være selvsikker. Du lyder som en person der hviler meget i sig selv og det under jeg stor respekt for, men hvis man ikke udstråler det har pigerne med ikke at være så åbne overfor en.

Gå til assist

Assist

Dansk

Jeg ved ikke så meget om arbejdsmiljøet i de butikker, men hvis jeg var dig ville jeg finde ud af hvem din fagforening er, og så kontakte dem. De vil altid gerne hjælpe med at formulere og rådgive når man er i træls situationer. Håber det kan hjælpe :)

Gå til assist

Spørgsmål

Utroskab og følelser

Hejsa folkens.

Jeg er kommet til at rode mig ud i noget værre lort.
Jeg har en kæreste som jeg er super glad for. Vi har været sammen siden sommer, og med kun en enkelt fuck-up er vi godt i gang. Jeg startede efter sommer i en ny klasse med kun 1 pige. Hun er også den eneste på...

1 assist

Assist

Dansk

Hej Nikolaj.

Gå til assist

Spørgsmål

Hjælp til en ven

Min ven har et problem, og jeg vil høre om der er nogle der kan hjælpe. (jeg har fået lov af ham:))
Her er hvad ham skrev:
Jeg har det forfærdeligt I dag. Jeg ved ikke hvilken følelse det er, men den kommer hver gang at jeg tænker på min kæreste og gymnasiefester. Til at starte med...

2 assists [Løst]

Assist

Dansk

Så vidt jeg ved er Grindr og Bumble de førende. Ud over det er der en del bøsse barer i Kbh. Alt efter hvor gammel du er tror jeg også der er speed dating arrangementer. Jeg kender følelsen fra hetero verdenen. Jeg tror desværre ikke der er nogen god genvej. Det er "bare" at komme ud og prøven masse. Held og lykke:)

Gå til assist

Assist

Dansk

Jeg tror myten er relateret til det at heteroseksuelle drenge har en tendens til at få crush på deres venner. Og for mange er det svært at skelne mellem tæt venskab og crush. Derfor tror jeg også mange drenge tror at man har et crush på dem. Især hvis man springer ud uden at have en kæreste. Men det er kun en myte. Ikke noget at tage alt for tungt.

Gå til assist

Sider