Ungeprofil

Ungeprofil

Aktiviteter

Assist

Dansk

Din papfar lyder da helt utrolig smålig. Hold da op. Sådan en som ham ville jeg ikke kunne holde ud - det kan jeg ligeså godt være ærlig at sige. 

 

Hvis du sidder og sorterer de ting fra i maden, du ikke kan lide, uden at du forstyrrer andre og tilsyneladende prøver at skabe så lidt opmærksomhed som muligt, skal din papfar da bare blande sig helt udenom. Længere er den sådan set ikke. 

 

Gå til assist

Spørgsmål

Hvad skal jeg gøre? Jeg er fanget i en vildrede.

Hejsa, 

Jeg har et lidt indviklet dilemma, som jeg selv er lidt tabt i, som det er nu. 

Sagen er den, at jeg lige inden jul for 2 år siden skiftede folkeskole. Dette skete på baggrund af en konflikt med min daværende veninde i min klasse, som bare blev værre og værre - og som til...

2 assists
Bobcat har bedt om assist fra coach Birgitte Birgittes billede

Assist

Dansk

Jeg havde uden tvivl meldt dem til myndighederne. Det lyder som forældre, der i den grad skal have et los bagi, og faktisk lyder de slet ikke som ansvarlige forældre, der kan tage ansvar for et barn. Din veninde fortjener langt bedre forhold, og det er ikke okay opførsel fra forældrenes side - og der skal siges klart fra overfor dem!. Din veninde ikke til at være i stand til at kunne snakke med dem selv, så derfor er det vigtigt, at nogle andre skrider til handling! :) 

Gå til assist

Spørgsmål

17 år og stadig jomfru

 

Hej med alle jer dejlige mennesker herinde, 

 

Jeg vil egentlig gerne have jeres syn på en lille udfordring, jeg mener, at jeg har pt., men jeg vil samtidig også gerne sige tak til dem, der har skabt dette forum og giver alle os brugere mulighed for at vejlede og...

2 assists [Løst]

Assist

Dansk

Jeg har oplevet min drøm om at komme på en gymnasiel uddannelse blive knust, da jeg dumpede en optagelsesprøve til HF i foråret 2017 (fordi jeg ikke havde den nødvendige gennemsnitskarakter). Jeg var så ulykkelig, at jeg købte en kasse øl og drak den alene derhjemme. Det var simpelthen det værste, der kunne ske for mig, og jeg havde ingen plan-B.

Gå til assist

Assist

Dansk

Gør det, du helst vil. Det er mit bedste bud. Min ideologi mht. jobs er, at så længe man ikke er på forsørgelse fra staten, kan man tage lige det job, man har lyst til, og ikke hvad der nu lige er, så man kan komme ud af forsørgelse med andres penge. Det lyder, som om at du har meget lyst til at forlade jobbet hos Legoland og gå over til den nye butik, så det synes jeg da at du skal give et forsøg. Hvis du gerne vil have mere end et job skal du bare huske ikke at sige jobbet i Legoland op, før du er helt sikker på at få et job ved det nye sted :).

Gå til assist

Assist

Dansk

Jeg vil gerne lige starte med at slå fast, at du IKKE har været utro mod din kæreste. Det er to kys, og den fælde er der nok mange, der er gået i. Synes at du skal sige det fuldstændig ærligt til din kæreste, men samtidig skal du også tage det roligt og lade være med at gøre mere ud af det, end det er. 

Gå til assist

Assist

Dansk

Hvorfor vil du skynde dig så meget? Tag det roligt, snup evt. en øl, når du kommer hjem fra skole (hvis du kan lide det) og nyd livet. Du er kun 17 år gammel, og du har heldigvis et langt liv at leve endnu, så nyd det, imens tiden er der. Du har massere af år tilbage til at finde en sød pige, men din ungdom kan du aldrig få tilbage, når du først er ude af den, så det er med at nyde den så meget som muligt! :) 

Gå til assist

Spørgsmål

Skoletræt i gymnasiet/HF

Hej. 

Jeg er lidt i et dilemma. 

Sagen er den, at jeg kun godt 2 måneder inde i mit gym/HF-liv allerede er blevet skoletræt. Hvis jeg skal være ærlig, så ved jeg faktisk ikke, hvad der ligger til grund for dette.

Siden 9. klasse sidste år har jeg haft en lang og hård kamp...

1 assist
Bobcat har bedt om assist fra coach Emilgs Emilgss billede

Assist

Dansk

Hvis din klasse har en fælles gruppechat, så prøv at skrive ud i den og forklar dit synspunkt. Evt. (hvis du har mod på det) kan du lige bruge 10 min. i en pause/frikvarter på at stille dig op på et af bordene og sige det ud, så alle hører det på en gang. Til sidst vil jeg sige, at det er da dejligt, at det ikke er sådan, at de andre ikke kan lide dig bare fordi du er sort. Så langt så godt :) 

Gå til assist

Sider