Ungeprofil

Ungeprofil

Gimli

Dreng
21 år
Medlem siden 20.11.2015
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
Raaaaaaid

Aktiviteter

Assist

Du skal bare være dig selv. Ved godt det er en kliche, men piger kan faktisk godt lide fyre der ikke har styr på alting. Det er så fuckboi agtigt med fyre der altid siger det rigtige.

Dansk

Assist

Hvis det er dine penge burde du også kunne bestemme over dem.
Men hvis du har smadret en mobil er det måke ikke det klogeste at købe den dyreste man overhovedet kan få? Spild af penge, hcis du spørger mig.

Dansk

Spørgsmål

Bumser på pikken

Hey 

Håber der er nogen der kan hjælpe. Jeg har sådan nogle hvide knopper lige nedenfor pikhovedet og nede på undersiden af pikken. De gør ikke ondt men jeg synes det ser klamt ud. Hvis jeg trykker på dem kan jeg trykke noget hvidt ud ligesom en bums men det kommer bare igen. 

1 Er...

3 assists [Løst]

Spørgsmål

Bedste vens kæreste

Jeg har været sammen med min vens kæreste. Jeg ved godt det er noget lort men det var ikke med vilje det skete bare. Vi var til fest og vi var begge to fulde. Vi kyssede og hun gav mig et handjob og jeg gav hende finger. Nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre. Tror faktisk jeg er ved at blive...

4 assists [Løst]

Spørgsmål

Ingen motivation

Hej mennesker

Jeg har det problem at jeg ikke kan tage mig sammen til motionere.

Jeg er ikke fed men jeg er heller ikke ligefrem tynd. Anyway, jeg ville nok ha godt af noget motion men jeg har virkelig bare minus motivation.

Hvordan finder i motivationen? Har lige brug for...

3 assists [Løst]