Ungeprofil

Ungeprofil

Default fuckup

Dreng
21 år
Medlem siden 09.11.2015
Hvis jeg var konge over hele verden ville jeg: 
prøve at gøre det bedre

Aktiviteter

Assist

Din mor har svært ved at forstå det du laver og så bliver hun bekymret for hvad du laver. Det hjælper nok heller ikke at der er så mange voksne der er vildt paranoide overfor gaming for tiden. Prøv og se om du kan forklare hende hvad det er du synes er godt ved at game. Hvis hun forstår det du spiller forstår hun måske også dig. Du kan da også lige sige at militæret faktisk søger gode gamere fordi gamere kan noget helt specielt som militæret kan bruge til sådan en hacker unit så det er jo ikke fordi man bliver dum.

Dansk

Assist

Det er bare nogle helt normale tanker at ha. Jeg har også haft dem og det tror jeg faktisk de fleste mennesker har. Det er vel meget naturligt at man ind imellem stiller spørgsmålstegn ved det liv man står midt i.

Hvis du koncentrerer dig om at du skal dø og alt derfor er ligegyldigt så er det svært at finde mening med noget. Men at du skal dø om mange år betyder vel ikke at du ikke kan være glad over at være sammen med en god ven eller at se en fed film eller kysse en pige du har et crush på og alt sådan noget.

Dansk

Spørgsmål

Player hun mig?

Hej

For snart 4 måneder siden blev jeg dumpet af min kæreste og det har været den vildeste nedtur. Det er faktisk først her de sidste 2-3 uger at jeg er begndt at komme ovenpå igen. Kan godt være det lyder mærkelig men det er som om jeg kan genkende mig selv igen efter at have været down...

4 assists [Løst]

Assist

Måske kan du ikke tåle shots eller øl eller ogs er det fordi du blander?

Dansk

Spørgsmål

Kan ikke komme videre

Hej

Har slået op med min kæreste for lidt over en måned siden og jeg er stadigvæk helt smadret. Jeg sover dårligt og jeg har ikke lyst til og spise. Har ikke lyst til at være sammen med mine venner har ikke lyst til noget. Jeg smiler og prøver at grine lidt men det er så fucking falsk....

3 assists [Løst]