Tættere forhold med piger

Hej Mit Assist!

Jeg er 17 år gammel og går i 1g på et hhx. Jeg har stadig ikke mistet min mødom og jeg synes det står meget stille i forhold til piger.

I sommerferien til 10 klasse eskalerende det hurtigt med piger for mig hvor jeg ca. kyssede men en pige til hver fest.

Det savner jeg lidt i dag. Det har det seneste halve år stået meget stille og jeg savner det ærlig talt ret meget. Men samtidig gider jeg ikke virke desperat. Jeg er startet i 1g og er kommet i en super god klasse og har det super godt med alle piger og drenge. Men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal komme videre. Mange mig at jeg ligner en der har lavet noget med mange damer. Men det kan man slet ikke sige. samtidig træner jeg meget og har en god krop. Det er meget lavt at snakke om ens krop(efter min mening), men jeg elsker at træne og det må da være et plus? Derudover får jeg tit at vide at jeg er super rar og venlig at være sammen med, men samtidig sjov og har god tøjstil (som jeg også går meget op i).

Har I nogle gode råd til hvordan jeg kan blive tættere med flere piger? Mange tak på forhånd!

2 assists
Tonni har bedt om assist fra coach Alex Alexs billede
2 Assists

1
0

Hey Tonni

Lad mig lige starte med at sige at der overhovedet ikke er noget mærkeligt ved at du ikke har mistet din mødom. Det er der altså mange 17 årige der ikke har. Faktisk er tallet stigende og det er slet ikke usædvanligt at man er 18, 19 eller 20 år, før man har sex for første gang. 

Når man starter på noget nyt, ligesom du har gjort i sommers, tager det altså bare tid. Du har før kysset med piger, og det kommer du også til igen. Hvis tøjstil og træning er det du går meget op i, er det helt fint. Det er der garanteret også piger der gør. 
Jeg tror det vigtige er at prøve at være sig selv, og prøve at give noget af sig selv. At turde vise hvem man er. Fortæl om hvorfor du nyder at træne. Fortæl noget om hvad tøjstil er for dig. Hvorfor det er vigtigt og hvad du synes godt tøjstil er. Jeg er sikker på der også er andre ting der interesserer dig. Politik, musik, serier, havmiljøet, ølsmagning, dine tanker om fremtiden, at du elsker at bage, at du bliver glad af at danse, og har en hemmelig drøm om at cykle nøgen gennem Belgien. Jeg ved jo ikke om noget af det her passer på dig, men skift selv ud med dine tanker, håb, drømme og følelser...anything goes. Alt det indeni, der gør dig til dig. Det er det der gør dig interessant for pigerne.  
Hvis det er en del af dig og noget du interesserer dig for...så har det værdi, og noget du skal dele ud af. Jo mere du deler ud, jo mere vil pigerne lære dig at kende. Nogle vil så tænke...arh, det er ikke lige noget for mig. Andre vil helt sikkert tænke...halløj der. 

Et eksempel kunne være det her med at andre tror du har lavet en masse med piger. Hvem er det der siger det? Og hvad siger du så til det?
Kunne du forestille dig at spørge igen...hvorfor tror du jeg har det, for det har jeg faktisk ikke. Jeg synes bare træning er sjovt, og tøjstil gør mig glad.  
Jeg ved ikke om det lige er på den måde, eller lige omkring det her, men jeg ved at jo mere du tør åbne op, og lære DIG at kende. Altså den del af dig de ikke kan se, når de ser på din krop og din tøjstil. Hvem er inde bagved? Så skal det nok komme. 

Hver dig selv, åben op og hav tålmodighed. Du skal nok nå det. 

/Alex

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet

1
+1

Hej Tonni, du virker til ikke at bryde dig om, at folk synes du ligner en der har lavet noget man mange piger... men alligevel skriver du, som om, det er det du gerne vil?? Mit bedst råd, er at tage den med ro slap af, hyg dig med vennerne og træn, hvis det er det du går op i. På et tidspunkt er der en pige du kigger på og bare slet ikke kan få ud af hoved! Der skal du tage chancen og snakke med hende, men lad være med at tro at det bare handler om at kysse og lave ting med piger, sådan fungere det ikke og det gider pigerne heller ikke. De fleste piger kan lide ældre fyre, så din kommende kæreste er sikkert ikke engang startet på gym endnu ? slap af, hyg dig og find ud af hvem du er og hvad du vil, så kommer der en tøs på et tidspunkt, som synes du af alle, er helt perfekt ?

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet