Stalking og selvmord

Hej MitAssist
Jeg har her på det seneste skrevet med mange piger, og det har vært hyggeligt og alt det der, men så er der få hvor jeg enten har skrevet før meget ad gangen, og eller skrevet noget knap så fedt.
Jeg er blev taget af social vejlederen og vi har snakket om at jeg skal stoppe med at skrive med pigerne og sådan noget.
Men nu kommer problemet, fordi her for nogle uger siden skrev jeg noget meget forkert (var ment som en joke) men hun tog det meget seriøst, og nu har politiet snakket med mine forældre og jeg skal til møde her om nogle dage.
Jeg kan ikke lide alt det her, og det minder mig om ting der er sket før, og vil bare ikke være her.
Føler at jeg enten skal gøre selvmord, så er det ovre og jeg skal ikke tænke på det mere, eller om jeg skal sige undskyld til hende for det jeg har gjort og må bare tage al skraldet. Selvfølgelig er der flere muligheder.
Men ved bare ik Hvad jeg skal gøre
Please hjælp

1 assist [Løst]
Anders har bedt om assist fra coach Chrille Chrilles billede

Kommentarer

k

- Anders - 2 år ago.
1 Answer

1
0

Kære Anders,

Jeg tør godt starte med at love dig, at selvmord ikke er en løsning; det er det aldrig. Når du skriver om selvmord, kan jeg høre at du har dårlig samvittighed og skammer dig, og det kan måske være præcis det du skal fokusere på.

Når socialvejlederen har 'taget dig', som du skriver, så handler det måske om, at han/hun kan se at du gør noget ved nogle af de piger du skriver til, som de ikke bryder sig om. Socialvejlederen er ikke efter dig, men skal passe på de andre unge også.

Når socialvejlederen har taget fat i dig, og gerne vil snakke med både dig og dine forældre om det, så handler det ikke om at du skal have skældud, men at han/hun gerne vil hjælpe dig til, ikke at træde over pigernes grænser. -Når du allerede her viser, hvor dårlig samvittighed du har, så synes jeg, at du skal finde en måde at sige det til vejlederen og dine forældre på. I den sammenhæng vil det være rigtig fint, hvis du giver pigen en undskyldning. 

Det kan godt være, at du ikke har ment det du skrev for alvor, men hvis hun har opfattet det sådan, så er det dit ansvar at sige undskyld. Sarkasme, humor og den slags kan være vildt svært - specielt på tekst - og så længe man ikke har 100% styr på det (det kan tage lang tid, jeg øver mig også stadig), så skal man være klar til at være ærlig og sige: "Fuck. Det må du simpelthen undskylde. Jeg prøvede at være sjov, det kan jeg godt se, at jeg ikke var. Jeg kan se, at jeg gjorde dig bange eller ked af det. Det må du altså undskylde." 

Jeg kan godt forstå, at det er en træls situation at stå i, men jeg tør godt love dig at det går over. Selvmord er ikke en løsning på situationen, men vil bare gøre endnu flere mennesker endnu mere kede af det. Jeg synes det lyder som om, at du er ked af det. Sig undskyld til pigen, vær ærlig med dine forældre og socialvejlederen, og lyt til hvad de har at sige - de vil gerne hjælpe dig med det hele.

Jeg håber det hjælper - ellers pinger du mig bare igen :)
//Christian

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet