I det sidste afsnit af vores corona diskussion, prøver vi at belyse de gode og positive aspekter af pandemien. Hvor slemt har det egentlig været? Hvad har vi lært af situationen? Og hvad sker der nu?
I denne episode snakker vi solidaritet, de sårbare i vore samfund under corona, hudsult og det at være single under en pandemi. Og så får El Giganten henholdvis ros og hug for deres corona-tiltag, eller mangel på samme.
Drengene er tilbage med mere corona-snak - i denne uge kommer vi omkring online møder, hvordan vi har fået tiden til at gå, studenterkørsel, samt folk og deres skide altaner!
Lige På er tilbage, med en række nye afsnit som spotlighter corona krisen. Fire danske mænd diskuterer hvilken betydning krisen har haft for dem og deres pårørende, og hvordan hele situationen har påvirket deres hverdag, på godt og ondt. I første afsnit snakker vi om isolation, hamstring og mediehysteri.
Lige På Ep. 16 - Mobning
Det er ikke skide sjovt at blive mobbet og det er pisse ufedt at mobbe andre. Men alligevel sker det hele tiden. Vi taler om vores egne erfaringer med mobning og hvordan vi er er kommet igennem det.

Sider