Pigen på Portugal træningslejr

Hej jeg er en dreng på 13, som er på træningslejr med mit hold i Portugal.

Her den anden dag, var vi nede ved søgen for at gøre klar til at træne, da der gik en meget sød pige forbi. Det virkede til at vi kiggede lidt på hindande, men jeg er ikke helt sikker om hun kiggede på "mig" eller bare mod min retning. Jeg lavede pullups da hun gik forbi, og der føltes det også som om at hun kiggede herover mod.

Jeg så hende ved morgenmaden idag, så jeg er ret sikker på at hun holder til ved hotellet.

Første gang jeg så hende var igår, ved frokost tiden, men jeg så hende ikke idag udenfor udover da jeg spiste morgenmad.

Jeg ville rigtig gerne spørge hende om hendes snap, men jeg føler mig bare meget genert. Bare tanken om at gå op til hende, og spørge på engelsk efter en snap er meget tankevækkende.

Jeg ved heller ikke om hun har en kæreste....

Jeg kunne virkelig godt bruge noget hjælp, fordi at jeg føler mig bare ikke rigtig tilpas, når hun ikke er her.

1 assist
Molin har bedt om assist fra coach Thea Theas billede
1 Answer

1
+1

Hej Molin,

Tak for dit skriv.
Gad vide om du har set hende igen siden du skrev? Det lyder som det gav dig en rar følelse at hun er omkring. Når man ser en sød pige så kan det nogle gange være sådan at man slet ikke kan tænke på andet end hende.
Det kan være rigtig svært at overkomme en generthed og jeg kan godt forstå du synes det er svært at spørge om hendes Snap, hvis du ser hende igen.
Kunne man forestille sig at hun er lige så genert? Du ved selvfølgelig ikke om hun "så" dig ligesom du så hende. Vil du turde prøve at smile næste gang du ser hende? Så vil du kunne fornemme hendes reaktion. Hvis hun smiler igen så vil det nok være nemmere at spørge om hendes Snap. Du kunne også give hende din på et stykke papir, og så se om hun adder dig. På den måde vil du bare skulle gå fordi hende uden at sige noget. Det kan nogen gange være nemmere.
Det kan også være du aldrig møder hende igen, men så har du nogle tips til næste gang. De fleste piger synes opmærksomhed er dejligt uanset om de gengælder det eller ej, så uanset om du giver et smil eller mere så er det rart.
Spændende hvad du ender med at gøre..
/Thea

Kommentarer

Hej Thea! Jeg har dsv ikke set hende siden morgenmaden, og jeg er ikke helt sikker på hvorfor, da man for det meste bor på hotellet for at få morgenmad. Jeg er heller ikke sikker på om hun er fra Portugal, eller om hun er fra et andet land, og er rejst hjem endu. Jeg taler lidt om hende omkring mine venner, men det virker ik på dem som om at det er seriøst... Og når de taler om hende, får det mig bare til at tænke på hende endu mere, og hvordan at jeg nok ikke kommer til at se hende igen. Og hvis jeg gør på et tidspunkt, så genkender jeg hende nok ikke

- Molin - 1 måned ago.
Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet