Hvad gør jeg lige?

Jeg crusher max på min bedste veninde. Hun ved det godt, og har sagt til mig, at hun kun ser mig som en ven. Det har jeg accepteret, men så her i weekenden var vi i byen, og blev begge to meget fulde og endte med at snave. Jeg var meget forvirret bagefter, for selvfølgelig var det dejligt og det jeg gerne ville, men hun havde jo sagt, at hun ikke har følelser for mig. Så jeg ringede til hende dagen efter, hvor hun påstod at hun ikke kunne huske det var sket. Det gjorde mig ked af det, men gjorde mig også bare endnu mere forvirret. What’s her deal? Hun snavede mig, da hun var fuld, men betyder det så, at hun i virkeligheden godt kan lide mig, selvom hun siger at hun ikke kan? Hvad skal jeg lige gøre?

2 assists
2 Assists

1
0

Hej Julius

Jeg synes det lyder, som om I begge er forvirret. Du havde lige accepteret, at det kun var venskab og så kysser hun med dig (godt nok under påvirkning af alkohol), men noget tyder dog på, at hun også i et eller andet omfang er lidt mere end glad for dig - alene som ven.

Men der kan være flere grunde til, at hun ikke "husker" episoden. Måske, hun faktisk har været så beruset, at hun ikke husker noget? Men det kan også være, at hun selv er uafklaret omkring sine følelser for dig, og da hun ved, du er vild med hende, ikke tør indrømme, at det skete,. For da er hun så også nødt til at forholde sig til det. Hvis hun ikke er afklaret selv, er hun sikkert bange for at kaste sig ud i noget, og så skuffe dig og ende med at miste dig - både som kæreste, men også som bedste ven.

Så slå koldt vand i blodet og se, hvilke signaler hun sender i den nærmeste fremtid, og vurder ud fra det, om hun er din bedste ven eller en potentiel kæreste....

Det lyder jo som om du også er glad for at have hende som ven og i stand til at acceptere det. Og det kan jo være, at hun fungerr rigtig godt som din bedste ven, hvor det er muligt for hende at være trofast og sød, frem for at hun lader sig "overtale" til en kæresterolle, som hun ikke helt kan overskue.

Stol på, at hun er en SOULMATE for dig (tror på man kan have flere) - uanset om hun er din kæreste eller ej - og at det vil blive tydeligt for dig, hvis hun bliver klar til at træde ind i kæresterollen. Snak med hende om, at I begge kan være usikre og afstem jeres forhold ved at kommunikere om, hvad I føler for hinanden - og hold dig åben for, at  det kan være et super venskab for livet. Hellere have et fantastisk venskab end en dårlig kæresterelation, der umuliggør venskabet.

Tiden vil vise dig, hvilket retning I skal gå....

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet

1
0

Alkohol har mange forskellige virkninger på folk. Og ved nogle bliver man mere kærlig det betyder desværre også at selvom hun i øjeblikket havde en lyst til lidt omsorg og nærhed, og du var heldig at være den der var nærmest hende betyder det ikke at hun har samme trang til et forhold ædru.

Jeg vil sige at der desværre ikke er andet end at holde dig til dit venskab i øjeblikket og vente til hun måske bliver klar til at tage skridtet videre. Du skal være den bedste ven hun kan have og vise at du ikke kun er der for forholdets skyld. 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet