"Hvordan får jeg et bedre selvværd?", "Hvilke venner er værd at holde på?", "Er min pik stor nok?"

Spørgsmål er der nok af, når man som ung mand skal finde hoved og hale i et liv, hvor maskuline værdier er under hastig forandring. På MitAssist er der hundredvis af spørgsmål som dem ovenfor. Nu har vi samlet et panel af gæve gutter, der giver deres svar på de spørgsmål og deler ud af deres egne erfaringer med alt det, der er svært og sjovt ved at være ung mand i 2019.

Det sker i en helt ny podcast, hvor emner som seksualitet, venner, selvværd og identitet bliver vendt med både humor og seriøsitet. Podcasten Lige På henvender sig til drenge og mænd, der selv går og tænker over deres identitet som mænd, og som måske slås med nogle af de udfordringer og problemstillinger, der bliver vendt i programmet.

Du kan høre podcasten lige hér

"Det er sgu da okay at føle sig udenfor"

En af dem, der er en del af podcastens panel, siger følgende om at være med:

"Jeg føler, det er vigtigt at komme frem til, hvorfor det dog er så forbandet svært for mænd at kunne tale sammen. Om kærlighed, om sygdom, om ikke at føle sig god nok, eller mandig nok, hvad det så end skal betyde. Vi har generelt en facade oppe, hvor vi som oftest håber på ikke at blive det svage led i en større forsamling af mænd. Jeg ønsker at nedbryde den facade og vise, at vi faktisk ikke er så forskellige endda. Og at vi ved at kunne hjælpe hinanden, kan få et mere afslappet forhold til ideologien om ”det at være en rigtig mand”. Det er sgu okay at føle sig udenfor, måske føle sig svag, hvortil jeg føler, at jeg kan hjælpe og gøre mit, ved at medvirke i podcasten sammen med de andre ”bløde mænd”.

Han fortsætter:

"Ved at være en del af Lige På, og ved at dele et stykke af mig selv, håber jeg på, at der sidder en ung mand derude og tænker ”fuck sådan har jeg det også”. Derfor håber jeg, at mænd derude, både dem på 15 år og dem på 25 år, vil give Lige På en chance. Det kunne sgu da være, at man kunne lære noget i forbifarten."

Så tag da lige at give Lige På et lyt! Du finder det her på sitet under “Podcast”, men vi er selvfølgelig også på iTunes og Spotify. Første afsnit ligger klar, og der kommer et nyt hver onsdag. Som altid er det uden filter, uden pis - Lige På!