Kompliceret valg...

Hej.

Jeg sidder i den situation hvor jeg er forelsket, og sikke en dejlig følelse. Jeg har 2 problemer som jeg godt kunne tænke mig at få brug for hjælp til.

Hendes navn og øjne, er altid en del af mit hjerte. Jeg har aldrig mødt personen da jeg snakket med hende i 4 år mellem 2010-2014. Vi webcamede sammen over Skype men siden da har jeg ikke snakket med hende. Men er begyndt at få drømme om hende og mig sammen. Det fyldte mit hjerte med glæde og bare tanken om at være sammen med hende gør mig lykkelig. Det er meget mærkeligt da jeg aldrig har mødt hende.

 

Det ene problem er at hun bor i Nordjylland og jeg bor i Sjælland. Allerede der kan det være vanskeligt. Jeg skal dog til fødselsdag i nærheden af Viborg i weekenden og vil rigtig gerne møde hende. Ved bare ikke hvad jeg skal sige, og om det er for mærkeligt osv. Jeg har bare følelsen af at jeg mangler hende, og kan ikke slippe tanken om hende. 

(Det skal lige siges at jeg ved ikke hvor hun bor men ved at hun arbejder et sted hvor hun måske kan være i denne weekend)

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre og om jeg overhovedet burde se hende.

Håber du/i kan hjælpe mig. 

1 assist
FrEaK har bedt om assist fra coach Maya Mayas billede

Kommentarer

Hej FrEak   - du har næsten selv svaret på det:-)   Du skal følge dit hjerte og besøge hende og se hvad der sker. Hvad er det værste der kan ske? Hvis i har haft nogle gode og nære samtaler, har I skabt positive minder sammen

Måske finder du ud af at fantasien var bedre- eller du har giver dit livs kærlighed en chance.  Held og lykke :-)

 

 

 

 

- Maya - 3 år ago.
1 Answer

1
0

Hmmm..

Det er godt nok længe siden. Du kan jo skrive til hende og spørge hvordan det går, og så smide det ind at du altid har overvejet en dag at mødes. Bare se hvad hun siger til det, men tænk lige over at det er længe siden, og at I i dag praktisk talt ikke kender hinanden. Men det er vel det man bruger dates til. Bare skriv om hun ikke har lyst til at mødes og drikke en kop kaffe eller noget i den dur. ;) 

Overvej også lige om du vil ligge så meget i det. Personligt ved jeg at jeg ikke ville kunne være sammen med en der bor så langt væk, men hvis hun nu er speciel, så er det jo bare afsted. 

Skriv til hende ;) 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet