Kærester og mødom

Jeg er nu 17,6 år gammel og mere eller mindre alle mine venner har eller har haft en kæreste eller har været sammen med en pige på en eller anden måde men jeg har aldrig været i nærheden af at prøve noget af den slags, og jeg er mere eller mindre ved at miste min forstand på grund af det, fordi at jeg snart er 18 eller når folk snakker om det så for jeg det super dårligt . så jeg er begyndt at isolere mig selv fra mine venner fordi så tænker jeg mindre på det, men det er overhovet ikke en løsning på mit problem, og jeg har ingen ide om hvordan fanden jeg løser det 

1 assist
1 Answer

1
0

Hvor er det rart at se, at man ikke er alene i dén båd! 

 

Jeg er i fuldstændig samme situation som dig, så jeg kan relatere 100% til det, du skriver. Jeg er blevet 18 år for nogle måneder siden nu, og det frustrerer også mig en del, at jeg aldrig har prøvet denne ene ting, selvom der er andre punkter, hvor jeg har prøvet nogle ting, som mine venner ikke har prøvet. 

 

Jeg er ikke interesseret i at få en kæreste - jeg kan faktisk ikke forestille mig noget mere rædselsfuldt -, men jeg vil vildt gerne prøve at have sex. Derfor har jeg nu mere eller mindre besluttet mig for at tage kontakt til en prostitueret og få overstået den første gang - simpelthen, fordi jeg ikke gider at vente længere på, at jeg møder én eller anden og har heldet med mig. Jeg ved godt, at denne løsning lyder voldsom, og jeg var også skeptisk overfor det i starten, men nu er jeg bare kommet frem til et punkt, hvor jeg ikke gider at vente længere, så nu vil jeg nærmest give min højre arm for at få det overstået. I og med, at jeg er afklaret med, at dette nok er det, jeg ender med at gøre, ved jeg også, at jeg højst sandsynligt heller ikke kommer til at fortryde det senere i mit liv. Nogle gange må man tage nogle valg i livet, og man kan ikke blive lige glad for dem alle, men man må bare prøve sig frem. Jeg er 18 år nu og dermed en fri mand, og der er derfor ingenting, der begrænser mig i at få det overstået på denne måde. 

 

Jeg håber, at mine synsvinkler kan give dig noget stof til eftertanke, og du må endelig skrive en kommentar/et svar, hvis du har nogen spørgsmål til det, jeg skriver :). 

 

Hav en super ferie! 

Kommentarer

Jeg vil nok sige at jeg er lidt modsat når det kommer til hvem det er med da jeg har Aspergers så jeg har det meget svært med at være sammen med folk jeg ikke kender, så jeg ville nok have det Best med en kærste men jeg kan overhovet ikke se noget tidspunkt i min nære fremtid hvor jeg skulle møde nogle hvilket fustrere mig enormt meget når alle mine venner "bare lige" for en kærste

- movo - 3 år ago.

Den eneste grund til, at dine venner “bare” lige kan få en kæreste, er, at det hele er falsk og opsat. 

 

Dine venner er heldige at kende de forskellige scoretricks og dermed “få noget på den dumme”, og det er dét, det hele handler om. De såkaldte “forhold” i vores alder er altså sagt på en anden måde en facade, og der er intet ægte i dem, så du skal bestemt ikke være misundelig på dine venner! 

 

Hvis du tvivler på rigtigheden i det, jeg netop har skrevet, så prøv selv at lægge mærke til, hvor hurtigt dine venner rent faktisk også kommer ud af deres “forhold” igen. Min erfaring fra mine venner er, at det i vores alder typisk ikke holder mere end i et par måneder og maks. et års tid. Derefter finder man sig en ny og starter forfra. Jeg har svært ved både at tage deres forhold seriøst og være misundelig på dem :). 

 

I og med, at du snart bliver 18, får du dermed også lov til at bruge Tinder. Derinde kunne du jo oprette en profil, smide et godt billede på og så give den gas med at skrive til piger. Hvem ved? Måske har du heldet med dig ;). 

- Bobcat - 3 år ago.
Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet