Hey, dreng på 12 her

Hej, jeg kommer her med dette spg fordi. Jeg har en kæreste, verdens bedste kæreste. Men, hun er vil ikke være sammen med mig ligeså meget som alle mine andre kærester. Hun er min første rigtige kæreste, så jeg ved ikke hvad jeg skal gøre her. For jeg vil gerne være sammen med hende mest muligt. Men jeg vil heller ikke trænge mig på. Hvad gør jeg?!

1 assist
flødefyren har bedt om assist fra coach Sune Sunes billede
1 Answer

1
0

Hej Flødefyren,

Dejligt at du har fået en kæreste du er glad for - stort tillykke med det. 

Det er sådan at kærester er - ligesom alle andre mennesker - vidt forskellige, også selvom man måske har en type. Jeg ved ikke hvor godt I kendte hinanden i forvejen, om I var venner og derfor kender noget til hinanden, klassekammerater, der kender lidt til hinanden på et overfladisk niveau, eller om I næsten lige er mødtes og derfor ikke rigtigt kender hinanden. Det gør en forskel, ikke i hvordan du skal handle, men hvordan du skal tænke. 

Det er et spørgsmål om I skal finde ud af hvordan I er sammen, hvad I gør sammen, er I også venner der ses sammen med jeres andre venner, eller har I mere fokus på at være bare jer to som kærester. Hvis du har kendt din kæreste som ven før, skal du tænke på at det er forskellige måde at have en relation på, om man er venner eller kærester, hvorfor din kæreste godt kan ændre ønske eller behov omkring hvor tit I ses. Er du også din kærestes første 'rigtige kæreste' på samme måde som du er deres? Hvis I ikke kender hinanden, skal I først til at finde ud af hinandens behov helt fra bunden af, hvad gør I sammen, går I på dates eller bare hænger ud, eller er du mest interesseret i at udforske det intime i at være kærester?

Hvad du så gør herfra er at du lytter og kommunikerer. Du spørger, du accepterer et nej fra din kæreste, også selvom du synes det er hårdt. Du spørger til, når det passer ind, om din kæreste har lyst til I gør mere eller mindre sammen med andre, dates eller hvad det nu kan være. Efterhånden finder I en fælles måde at være kærester på. At være kærester handler ikke om hvordan enten du eller din kæreste er, men hvordan I begge er, og hvordan det kan være rart for jer begge at være i forholdet. Det er kun et godt forhold, hvis ingen af jer føler sig presset, så det er rigtigt godt at du ikke vil trænge dig på, men hvis I skal forstå hinanden, må I på en eller anden måde lære hinanden at kende som kærester.

Jeg håber det giver mening, du skal altid være velkommen til at stille opfølgende spørgsmål eller helt andre. Tag mig gerne igen, så ser jeg det.

Bedste Hilsner,

Sune

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet