Fremtidsbekymring

Jeg er bekymret for min fremtid, da jeg er meget nærvøs for at ende ensom, og det skyldes at jeg er det man kalder en nørd. Jeg har en hobby indenfor programmering, og er faktisk ret dygtig til det. Alle kender stereotypen for den slags mennesker, og nu frygter jeg egentlig at ende ensom pga. jeg identificere mig selv med den stereotyp.

Jeg øsnker nemlig ikke kun nørdet venner, da den slags kan være meget ensformet, og nemt være delvist autistiske, ikke for at svine autister til, men ønsker venner der fungere socialt, og kan snakke om andet end computere.

Har også et andet problem med min fremtid, vil jeg nogensinde finde en kæreste, jeg vil kunne flytte sammen med og den slags.

Jeg læste på nettet at netop i min alder, begynder hjernen at opbygge de dele af hjernen, som der bliver brugt, og fjerne de dele der ikke bliver brugt, og jeg har aldrig haft en særiøs kæreste, og derfor frygter jeg at, jeg ikke vil kunne finde ud af den slags.

store spørgsmål overordnet:
- Vil jeg kunne finde venner, der fungere socialt og ikke er "for" nørdet
- Er det muligt at finde en kæreste selvom man er meget nørdet?

2 assists
2 Assists

1
+1

Jeg har oplevet min drøm om at komme på en gymnasiel uddannelse blive knust, da jeg dumpede en optagelsesprøve til HF i foråret 2017 (fordi jeg ikke havde den nødvendige gennemsnitskarakter). Jeg var så ulykkelig, at jeg købte en kasse øl og drak den alene derhjemme. Det var simpelthen det værste, der kunne ske for mig, og jeg havde ingen plan-B.

Jeg havde indtil da været den type i klassen, der slaggede meget i timerne, så det var på en måde min egen skyld, men jeg NÆGTEDE at acceptere situtationen, som den var - og det er dét, jeg gerne vil have dig til at huske!. Du må aldrig bare lade situationen være, som den er, bare fordi du har mødt noget modstand. 

Mine lærere havde sammen med mine forældre besluttet, at jeg ikke skulle op til nogen eksamener overhovedet, men det ændrede jeg på ved i et par måneder inden prøverne at snakke med min lærer (uden mine forældre fik noget at vide) og aftale med hende, at jeg tog alle de prøver, resten af klassen også tog. Dette skulle jeg gøre ved at læse op på pensum for det sidste år. 

Det betød, at jeg hver dag, når jeg kom hjem fra skole, skulle læse op til prøverne i godt 3 timer pr. dag. Det var super hårdt og nederen - især nå jeg havde mere lyst til at drikke et par bajere og hygge mig i sofaen, men jeg gjorde det..

Jeg endte med at gå op til alle prøverne, og jeg endte faktisk med at få et gennemsnit på 6,4, som er over det 4-tal, der er nødvendigt til at kunne komme i gymnasiet. 

Jeg var så utrolig lykkelig på min dimission fra folkeskolen over, at min drøm om at komme i gymnasiet nu kunne blive til virkelighed, at jeg næsten ikke kunne stoppe med at smile igen, da jeg havde givet hånden til min klasselærer og havde fået overrækket mit eksamensbevis. 

Det viste mig, at selvom det var den hårdeste personlige kamp, jeg nogensinde havde haft med at motivere mig selv, så var den i den grad dét værd i sidste ende.

Min pointe med ovenstående er, at selvom du lige nu føler, at du har en træls, så kan det SAGTENS nå at vende sig. Du skal bare huske at give det tid, ALDRIG give op og tro på dig selv. Jeg er sikker på, at hvis du bare vil det nok, så skal du nok finde dig nogle fantastiske venner, som du kan drikke en øl med efter fyraften, eller for den sags skyld en kæreste, du kan snakke følelser med. 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet

1
+1

Hej Clausen

Jeg forstår godt at du er bekymret, men det er min erfaring at tingene sagtens kan ændre sig. 

Det værste du kan gøre er at lave om på dig selv. Du finder ikke venner eller kæreste ved at lave om på dig selv, for så møder du bare mennesker der reelt ikke siger dig noget. Og det værste er at du mister dig selv. 

Jeg tror altså du misser nørd begrebet lidt, eller også tænker vi bare forskelligt om hvad en nørd er. Nogle af de nørger jeg kender (er nok også selv en nørd) er super sociale. 

Jeg fik også en kæreste ret sent, men jeg fandt en der ville have mig som jeg er. 

Bare giv det tid. Hver dig selv og lav de ting du holder af. Du mister ikke evnen til at få en kæreste. Nogle gange skal man passe på med at google lidt for meget. Der er godt nok meget lort på nettet, og man kan hurtigt komme til at se sig selv med alle mulige problemer, man slet ikke har. 

Trust me. Jeg har været der hvor du er, og jeg har nu haft en kæreste, og har det helt ok socialt. 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet