Forvirret ret så groft

Jeg er ret forvirret omkring min flirt. Forleden var hun sammen med sin ex i et par nætter, og pga det gjorde hun selv skade, hun var bange for at være sammen med ham, siger at hun self stadig elsker ham, men at de ikke har nogen fremtid, og han er den kontrollerende type og skriver/snakker ikke pænt til hende.
her tir-ons var vi sammen, jeg har endnu ikke set hende mere glad end mens hende og jeg var alene.
Dagen efter får jeg et Screenshot hvor hun har skrevet med sin x at han ikke skal bestemme/ændre på hende, hvortil han svarer at hun skulle svare ham på et spørgsmål, jeg kan se at der var nogle chats der var slettet og at han derefter skriver utro svin.
Hun skrev derefter til mig at hun ikke magter kærlighed, og jeg ved ikke om det var ham eller mig hun mente, jeg er virkelig usikker på situationen da jeg egentligt ikke har haft et forhold før.
Jeg ønsker hende kun det bedste, men jeg ved ikke hvad det er...

1 assist
1 Answer

1
0

wow, kan godt forstå du er total forvirret. Det lyder som om hun står et vildt svært sted, men jeg får også lyst til at sige at du skal passe på dig selv her. Det lyder som om hun har en masse lort fra sit gamle forhold, og nu er det som om hun prøver at blande dig ind i det, når hun sender dig de her ting. Det er sikkert for at få din støtte og omsorg, men det kan godt nok blive noget rod. Hvis hun nu var din gode veninde, skulle du klart være der for hende. Men måske bliver det ret rodet, når nu hun er din flirt.Jeg tror jeg ville trække mig, og gøre det klart at du ikke vil blandes ind i hendes forhold til hendes ex. Får en klar fornemmelse af at du virkelig kan brænde fingrene her. Sorry, men det er det jeg ser. 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet