Er jeg ung gammeldags?

Kære folk. Dette er vist meget almendelig i gamle dage. Jeg er en flot høj fyr på 21 år og er jomfru. Jeg har flere gange haft muligheden og lysten til det men føler ikke det er nødvendigt for mig. Jeg vil gerne vente til efter jeg har giftet mig med den eneste ene. Men i disse dage er det besværligt at forklare til folk og mange er uenige. Det kan godt være jeg virker gammeldags og har ikke en kæreste endnu og ved ikke om jeg tør sige til hende når hun en dag kommer, at jeg gerne vil vente. Er bange for hvordan hun vil reagere men hvis der er nogle som kan hjælpe så er det måske jer. Jeg henvender mig selvfølgelig til en kvinde da hun nok har en anelse om hvordan min fremtidige pige vil reagere. Jeg syntes personligt det også er meget romantisk men ved jo ikke hvad hun ville sige til det.

1 assist
1 Answer

1
0

Hey, du er altså hverken mærkelig eller gammeldags. Mere end 20 procent er voksne før de har sex, og det antal har været stigende gennem de sidste 20-30 år. Hvis du er noget så er det mere moderne, for der er flere og flere der venter.
Var selv voksen før jeg poppede den, så jeg kender frustrationen, men nu kan jeg jo se hvor almindeligt det er, og ikke mindst hvor glad jeg er for at jeg var mere moden og klar. Du er ikke mærkelig.

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet