Er jeg en 'spiller'?

Hejsa,

For ikke så lang tid siden kom jeg sammen med en 3.g'er. Hun er et fantastisk menneske, og jeg var super glad da hun begyndte at lægge an på mig. Jeg havde ikke noget for hende før vi begyndte rigtigt at snakke sammen, andet end jeg havde kigget på hende et par gange, da hun ser utroligt godt ud. Det er der bare også mange andre piger fra mit gym der gør, og jeg har tit fanget mig selv i at kigge efter dem, og fantasere om også at være sammen (seksuelt) med dem.

Det er ikke noget jeg går efter, men jeg er bange for, at hvis jeg blev fuld, og de tilbød mig noget, at jeg så ville sige ja tak. Er det noget jeg skal tale med min kæreste om? Jeg er meget bange for, at hun ville blive super usikker på sig selv, og da hun har angst er det ikke en risiko jeg nødvendigvis har lyst til at tage. Lige nu hælder jeg mest til bare at tie stille omkring det. Hvad ville være bedst at gøre?

1 assist
1 Answer

1
+1

Åbenhed er altid det der rækker længst. Jeg vil foreslå dig at vurdere om du har nok selvkontrol til at holde ud, og hvis du så mærker at det er ved at gå galt, så synes jeg du skal snakke med hende. Angst er ofte uforudsigeligt, så jeg forstår udemærket din tankegang. Jeg vil dog også pointere at det er bedre at komme det I forkøbet. Jeg har selv haft lidt samme situation, men jeg er kommet af med det ved at omgive mig med venner der altid sørger for at cockblocke mig. Ofte er det at have et forhold nok til mange holder sig væk. Især når du har en pæn pige. Men jeg vil dog understrege at selvkontrol er det vigtigste. Det er et restriktivt valg at være i et forhold, og ikke alle kan life de restriktioner. Men for mig og mange andre er det værd.
Jeg håber at det kan hjælpe dig med at afklare det.
Held og lykke :)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet