Det er, svært.

Sidste år, dagen inden vores månedsdag, slog min kæreste op. Det fungere simpelthen heller ikke. Så jeg er fuldt ud enig med hendes valg. Efterfølgende blev hun så kæreste med min bedsteven. Som om hun ikke var en stor nok idiot. Så gjorde det, det ikke ligefrem bedre. Jeg hader hende faktisk. Og hun er bare træls imod, uden jeg har gjordt en skid. Jeg prøver at løse det konstruktivt ved at ignorere det. Men jeg bliver bare mere og mere irreterret på hende. Hun er bare for dum. Hende og min bedsteven er dog slået op nu for intet mindre end en måned siden, og hun er allerede ved at finde en kæreste igen. Jeg fortryder hende virkelig. Hun er min største fejl i hele mit liv. Jeg ville ønsker jeg bare kunne slette hende fra mit liv. Hun er den største player, jeg nogensinde har mødt. Jeg forstår hende virkelig ikke.

Jeg har personligt selv ikke haft en kæreste i laaaaang tid nu. Men der er hende pigen som jeg bor rimelig tæt på og jeg også går i klasse med. Hun smiler altid og virker glad hele tiden. Hun er virkelig også bare sød. Men tror virkelig ikke hun er interesseret i mig. Men der er også en pige som lige er startet i mit band som jeg også syntes er sød. Hun er dog et år ældre. Men vi griner altid når vi skriver sammen, og vi kan altid få hinanden til at grine. Men jeg tror heller ikke hun er interesseret i mig.

Men jeg kan heller ikke finde ud af det hele, fordi jeg kan jo have 2 "The One". Det er ligesom lidt forkert. Jeg kan ikke afgører hvem jeg er forelsket i. Men jeg får altid sådan en speciel følelse når jeg skriver med hende fra mit band. Min mor spørger også amtid når jeg sidder og griner "Hvad hedder hun?", "Er det din kæreste?".

Hjælp mig!

1 assist
flødefyren har bedt om assist fra coach Sune Sunes billede
1 Answer

1
0

Hej Flødefyren,

Jeg kommer til at gætte lidt i det følgende, du stiller nemlig ikke noget egentligt spørgsmål, men jeg vil prøve at komme lidt ind på 1) forholdet til din eks, 2) forelskelse og 3) din mor.

Alle ekskærester kan være svære. Alt, hvad der er sket i mellem hende og andre, det ligger udenfor din kontrol og det kan du ikke kontrollere. Du kan kontrollere dig selv og til dels jeres relation. Du kan til dels kontrollere, hvor meget du ser hende, om end det er nemmere at kontrollere, hvis I går til badminton sammen, end hvis I går i klasse sammen. Jeg kender ikke jeres måde at omgås på, mendet er ikke sikkert at det at ignorere nogen kan betegnes som konstruktivt. Det er muligt det er det. Det er også muligt at hun skruer lidt ekstra op hver gang, fordi du ikke reagerer. Jeg siger ikke at det er tilfældet, men tænk over det, prøv måske at ignorer lidt mindre, hvis du kan gøre det på en fornuftig måde. Når alt det er sagt, så er det vel okay, at det man kan betegne som den største fejl i sit liv, er en ekskæreste. Så er den værste fejl i dit liv noget du faktisk er kommet videre fra, og det er da godt.

Forelskelse er en svær størrelse for mange mennesker. Er det her et  dybt venskab, en fascination eller en forelskelse? Hvem ved? Med tidogen vil det blive nemmere at kunne justere i, og så en dag, når du tror du har styr på det kommer der en eller anden og vender din verden på hovedet. Og du kan sagtens have to "the ones". Nogle snakker også om "the next one". Kærlighed er ikke som på film og du kan sagtens have forelsket dig i to eller få dig en kæreste som du godt ved ikke er for resten af livet, og det er også ok (for en god ordens skyld, det er ikke ok at have to kærester, uden alle parter er enige om det ;) ). Det sagt, i din situation skulle du måske starte med at tage den med ro. Ja, kærester er spændende, men er du forelsket i en (eller flere) af de to du fortæller om eller er du forelsket i ideen om en kæreste? Det står ikke helt klart for mig. Snak med dem, hyg dig, hav det sjovt og se om noget blivere tydligere for dig.

Og så kort til din mor, ærligt talt, hvis du er træt af det, så bed hende blande sig uden om (i et sprog hun ikke bliver vred over). I mine teenageår svarede jeg en lignende mor at hvis hun blev ved med at spørge, blev jeg ved med at svare nej, også når der kom en kæreste. Du har ret til privatliv.

Jeg håber jeg afkodede dig rigtigt og gav dig lidt at tænke over, ellers opret en ny assist og spørg mig igen, så skal jeg nok prøve at være mere præcis. 

Bedste hilsner,

Sune

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet