Ungeprofil

Ungeprofil

Aktiviteter

Assist

Dansk

Når du skriver, at problemet kun opstår ved din kærestes tilstedeværelse, kan jeg ikke lade være med at tænke på, om der mon kører nogle bestemte tanker/følelser rundt i hovedet på dig i situationen? Det kunne f.eks. være glæde, nervøsitet eller spænding, der gør, at du ikke føler dig træt.

 

Jeg kender fra mig selv den situation, hvor jeg har været træt hele dagen, men hvor jeg ved sengetid begynder at glæde mig over noget, jeg skal dagen efter, hvorefter trætheden pludselig forsvinder helt.

 

Gå til assist

Spørgsmål

Uheldig jobsituation

Hej alle! 

 

 

Jeg står i det, man vist godt kan kalde en øv-situation. 

 

 

 

Det hele starter med, at jeg for godt 3 måneder siden startede min karriere på en sandwichbar i den samme storby, som min skole ligger i. Efter at have søgt i knap et...

1 assist
Bobcat har bedt om assist fra coach Birgitte Birgittes billede

Assist

Dansk

Hvor er det rart at se, at man ikke er alene i dén båd! 

 

Jeg er i fuldstændig samme situation som dig, så jeg kan relatere 100% til det, du skriver. Jeg er blevet 18 år for nogle måneder siden nu, og det frustrerer også mig en del, at jeg aldrig har prøvet denne ene ting, selvom der er andre punkter, hvor jeg har prøvet nogle ting, som mine venner ikke har prøvet. 

 

Gå til assist

Assist

Dansk

Prøv evt. at kontakte din kommune og spørge dem ind til disse steder. Mon ikke de har ét eller andet? ;). 

 

Når jeg har brug for at slippe væk fra det hele, plejer jeg for det meste bare at sætte mig ud i bilen og køre i nogle timer, så jeg kan slappe af. Alternativt går jeg en tur ved havnen, i skoven eller sætter mig ind på en lille hyggelig bar og får en øl, så jeg får ledt tankerne væk. 

 

Håber, at du finder, hvad du søger! :)

Gå til assist

Spørgsmål

Deltidsjob med 4 timer pr. uge. Er det normalt?

Hej!

Jeg har efter en snart halvt års lang jobjagt været så heldig at have fået et deltidsjob hos en fastfoodkæde nær min skole. 

Jobbet er super fedt, jeg møder en masse kunder, snakker en del med mine kolleger og får tit lov til at levere mad i deres bil. 

Indtil nu har...

1 assist [Løst]
Bobcat har bedt om assist fra coach Maya Mayas billede

Assist

Dansk

Du skal starte med at være ærlig overfor ham. Det kan ikke nytte noget, at du pakker tingene ind i et misforstået hensyn overfor ham. 

 

Jeg er sikker på, at din ven har skullet samle en del mod for at sige det her til dig, for det må være ekstremt grænseoverskridende. Derfor skal du rose ham for at turde at være ærlig overfor dig, men samtidig sige - helt roligt og venligt - til ham, at du altså ikke er interesseret i at være mere end venner med ham, men at du er klar til at støtte ham i sin seksualitet. 

 

Gå til assist

Assist

Dansk

For mig virker det helt åbenlyst, at hun også har én eller anden form for følelser for dig, siden I endte med at kysse under en skiferie. Når hun så siden da har gået ud med dig en enkelt gang og desuden skriver til dig og inviterer dig i byen, når hun er derude, så er det for mig et klart tegn på, at hun også er interesseret i dig på den ene eller anden måde. Om det er som ven eller kæreste kan jeg af gode grunde ikke svare på. 

 

Gå til assist

Assist

Dansk

Hejsa 

Du bliver nødt til at fortælle din kæreste, hvad der er sket, før en anden gør det (og måske ligefrem manipulerer hende til at tro på noget usandt). 

 

Jeg har aldrig haft en kæreste selv (og det har jeg det fint med), men jeg har alligevel erfaret fra de få i min omgangskreds, der enten har eller har haft én, at et forhold ikke kan fungere, hvis man ikke er åbne overfor hinanden. 

 

Gå til assist

Assist

Dansk

Personligt kan jeg ikke sætte mig ind i din situation, da jeg slet ikke har samme behov for at have en kæreste, hvor ansvar og forpligtelse indgår. 

 

Det, jeg kan gøre, er at forestille mig selv i en situation, som kan hyle mig helt ud af den, så det vil jeg gøre her: 

Gå til assist

Assist

Dansk

Jeg er ked af at sige det, men du kan simpelthen ikke gå ind og lege barnepige overfor din ven på den måde, at du gerne vil afskærme ham fra at ødelægge sit eget liv med hans dårlige vaner. 

 

Det er selvfølgelig sørgerligt, at unge begynder at ryge, men erfaringer viser jo bare, at man ikke kan hjælpe folk, der ikke vil hjælpes. Derfor hjælper det ikke noget at skælde din ven ud, for han ved udemærket godt, at hans vane ikke er sund for ham. 

 

Gå til assist

Sider