Svær flirt

 

Hej

Jeg er rigtig vild med en pige på min efterskole. Vi har det sjovt sammen, og jeg tror også hun kan lide mig, men man kan jo aldrig være helt sikker. I den sidste uges tid har hun flirtet med mig en del gange, men hun virker stadig genert. 

Jeg har flere gange spurgt om vi skulle lave noget bare hende og jeg. Fx at gå en tur ned i byen og sådan noget, men hver gang siger hun bare nej og det virker, som om hun synes, jeg er alt for påtrængende. Det blev virkelig akavet dagen inden ferien, og nu er jeg bange for, at jeg måske har skræmt hende væk.

Så nu ved jeg ikke hvad der sker. Enten kan hun godt lide mig, men er bare alt for genert til at lave til alene endnu. Eller også er hun ikke rigtig interesseret og har bare flirtet lidt for sjov.

Det er ret kompliceret synes jeg. Jeg ved ikke lige hvad jeg tro, men jeg er lidt bange for at jeg har skræmt hende væk og hun ikke er interesseret længere. Hvad gør jeg når jeg kommer tilbage efter ferien? Lader jeg som ingenting og snakker med hende, som jeg plejer? Skal jeg holde mig lidt tilbage og afvente hende? eller noget tredje?

 Det er lidt er luksusproblem, men jeg kunne virkelig godt bruge noget hjælp, da det fylder en del hos mig. 

Kh Ben :)

 

1 assist
1 assist

1
0

Hej ben
Jeg kan godt forstå at du har det svært med det. Det er altid svært at navigere i flirts. Hvis jeg skulle sætte mig i dine sko, ville jeg prøve at lade være med at læse for meget ind i det. Med det mener jeg at prøve at snakke som normalt og opføre dig som om det ikke behøver at fylde meget. Det med at være meget påtrængende er et træk som mange af os har problemer med, da man næsten frygter at miste personens interesse hvis ikke man er det, men det kan nogle gange også kvæle selskabet. Jeg ville fortsætte med at foreslå lidt aktiviteter, men måske lidt sjældnere, og ikke kun alene. Så kan det jo være at det udvikler sig til at hun også gerne vil være alene.
Jeg håber noget af det kan hjælpe, og at det lykkes dig!
Held og lykke :)

Gå til assist

Kommentarer

Tak for din hjælp. Jeg vil prøve at holde mig lidt tilbage :)

 

- Benja - 5 måneder siden