Slå op eller forsætte?

Hej. 

Jeg har en kæreste og vi har været sammen i lang tid. 

Hun bor i Jylland og jeg bor på Sjælland. 

Men her er problemet: Alting er begyndt at gå dårligt,  vi skændes mere og mere. Nogen gange snakker vi knap nok i et par dage.

Jeg ved ikke om det er tid til af slå op. Jeg ved nemlig ikke om jeg stadigvæk har følelser for hende. Har virkelig brug for noget hjælp til det her. Jeg synes selv det her er vildt svært.  

3 assists
Anonymdreng har bedt om assist fra coach Alex Alexs billede
3 assists

1
+1

Jeg synes du skal tænke over om det er et sundt forhold i har. Det virker til at du synes det er træls at i bor langt fra hinanden. Hvis jeg var dig vil jeg slå op med hende, fordi i skændes og fordi lang distance forhold fungere bare ik

 

Gå til assist

1
0

Hej

Jeg kan ikke sige om det er tid til at slå op eller ej. Men det er i hvert fald tydeligt, at du ikke har det godt med jeres forhold, som det er lige nu. 

Så under alle omstændigheder bliver du nødt til at snakke med hende. Måske kan hun sige noget til dig, der gør valget let? 

Sig det som det er...at du synes det kører dårligt, og spørg hvad hun tænker. 

Det kan selvfølgelig også være du allerede er komemt frem til at det skal være slut, og så er det bare med at få det sagt. 

Det er aldrig fedt at skulle sige, men rart bagefter. Og mest fair for både dig og hende. 

Gå til assist

1
+1

Jeg vil mene at det er ved at være tid til at ende forholdet, en ting er distancen men når du skriver at det går dårligere og dårligere, så ville jeg tage kampen op og få ringet til hende for at give besked om afslutning på forholdet. Du kan sige det på en pæn måde, du synes hun er sød, men du føler at det er bedst at i begge hver i sær går jeres egne veje. Håber du kan bruge mit svar mvh Martin

Gå til assist

Kommentarer

Tusind tak for svar! 

Tror også et af mine problemer, det er at jeg er ”bange” for, hvordan hun vil reagere.

- Anonymdreng - 10 måneder siden