Søger nye venner (flirt)

hey..

jeg er en lidt ensom dreng på 14 jeg har ikke super mange venner og næsten overhovedet ikke fra det andet køn er mega gernert og en af grundende er at jeg er overvægtig og er ikke glad for min krop. håber man kan få en ven herinde istedet

lidt om mig:

14 år, overvægtig og glad

håber jeg finder nye venner hilsen Oli

 

3 assists
3 assists

1
+1

Kære du ensomme

Ensomhed er en universel følelse vi har alle sammen en gang imellem - det er ubehageligt men naturligt og glemmes, når vi igen føler samhørighed. Når ensomhedsfølelsen er vedvarende og daglig er den skadelig og destruktiv for den kan gøre os usiker og passive. MEN det den egentlig vil fortælle dig, er at du trænger til at "bonde og connecte" med nogle i din nærhed.

Du fandt et mod til at skrive herinde - det er mega sejt. Tag det mod med ud i din verden i morgen og erobrer den på ny. Indtag en ny rolle ved at nytænke dig selv. Jeg er sikker på du dybt inde er dødcharmerende og mega awesome.

Men den person er bare ikke kommet frem endnu på grund af, at du har udviklet et "falsk selv", der gemmer sig bag overvægt og som har svært ved at identificere, udtrykke og rumme følelser af sårbarhed, usikkerhed, angst og vrede. Det falske selv udvikler sig i en kultur, hvor de voksne rollemodeller praktiserer følelsesmæssig undgåelse og ikke har set dine behov, dine kvaliteter, din sårbarhed og din følsomhed. Her er det svært at være sig selv og du har været nødt til at udviklet et tilpasset selv, der lader som om du fx er glad - både i skolen og hjemme.

Det er med andre ord tid til at lade dit autentiske selv - dit sande jeg komme frem. Det kræver selvsikkerhed og overskud og mulighed og træning i at sige til og fra. Det er det du er begyndt på lige nu lige her på dette site - til lykke en ny rejse som dig selv - eller dit sande selv er begyndt.

Fortsæt med det og du vil udvikle dig helt vildt meget det næste stykke tid - få hjælp fra en der mestrer empowerment metoden, hvis det bliver for svært. Eller skriv igen herinde.....

Kh

Isabella

 

 

Gå til assist

1
+1

Hej Oli.

Fuck da at du er overvægtig, jeg kender mange der er overvægtige og har masser af venner og flirts, Det skal du bare være helt ligeglad med, det er ikke det det handler om. Du skal sørge fo0r at finde ud af at du selv er en god  og spændende person, og så skal du vise det overfor andre. Det kan godt være svært men jeg tror på at du kan. Det er ofte sådan at folk der ikke rigtigt har så mange venner tidligt i livet får rigtig mange senere. Så du skal ikke være bange. Jeg vil  rigtig gerne være din penneven, men jeg tror ikke man må udveksle mailadresser her, så det kan nok ikke lade isg gøre. Jeg har ellers også været tyk engang og jeg troede ligesom dig at det var det der holdte mig fra at få venner. Håber du finder på noget og rigtigt flot at du tog mod til dig og skrev herinde!

Gå til assist

1
+2

Hej Oli

Jeg har tilladt mig at redigere lidt i dit spørgsmål. Det er nemlig ikke tilladt at bryde anonymiteten, og bruge mitassist.dk til at søge kontakt udenfor platformen. Derfor har jeg slettet oplysninger om hvilken by du bor i. 

Jeg ved at der er andre brugere der tidligere har stillet lignende spørgsmål, og fået rigtig gode assists om hvordan de måske kan finde nye venner og flirts. Mon ikke også du får det :)

Mange hilsner
Moderator-Teamet

Gå til assist