Personlighedsforstyrrelser og seksuel afvigelse

Hejsa
Det her bliver ret langt og meget svært, så prøv at bære over med mig.
Jeg har igennem de sidste 2 1/2 år haft en ide om at mine tankemønstre afviger fra de fleste andre. Det startede med små afvigelser, tanker om mord, pyromani, voldtægt, etc. Som årene er gået er de her tanker kommet tættere på, og er blevet mere velovervejede. Jeg planlægger ret ofte den nemmeste måde at dræbe mine venner på mens og efter jeg har givet dem et kram. For det meste er det bare strøtanker, og jeg kan børste dem til side, men nogle gange holder de mig fast. Når jeg går rundt alene om aftenen kigger jeg helt automatisk efter de bedste steder at gemme sig, for ikke at blive set... Her kommer den seksuelle del af mine tanker også ind, da jeg også tænker på at binde folk i skyggerne, eller knalde på toppen af et tag, fordi folk aldrig kigger på hvis ikke der er en god grund til det.
Jeg ville meget gerne se en psykolog eller fagperson omkring det, men er meget i tvivl om processen, og hvor meget mine forældre skal ind over det.

1 assist
Peztilenze har bedt om assist fra coach Alex Alexs billede
1 assist

1
0

søg hjælp med de tanker du her er vigtigt du for hjælp undset om din mor og far får det at vide det vigtigste er du for de tanker stoppet nu of du så ung du får brug for dine forælderes støtte 

Gå til assist