Lige På Ep. 16 - Mobning
Det er ikke skide sjovt at blive mobbet og det er pisse ufedt at mobbe andre. Men alligevel sker det hele tiden. Vi taler om vores egne erfaringer med mobning og hvordan vi er er kommet igennem det.
Lige På Ep. 15 - Forældre og Familie
Sommetider kan det godt føles som om ens forældre er en byrde, mere end de er til gavn; far er skide irriterende og stedmor fatter ikke hvorfor man ikke kan pause online spil. Men er det altid 100% familien der er problemet? Eller kan vi selv være lidt bedre til at kommunikere?
Lige På Ep. 14 - Stereotyper
Vi har nok alle, på et eller andet tidspunkt, dømt andre mennesker på deres udseende. Man hvornår går det for vidt? Og hvornår bliver stereotyper et problem?
Lige På Ep. 13- Modvind
Hvordan kravler man op af et mentalt hul? Hvad gør man når man kommer i modgang? Drengene taler om de gange hvor de selv har været i modvind; med det psykiske, stoffer, kulturchok, sprog og meget mere.
Lige På Ep. 12 - Uddannelse
Uddannelse kan være en svær ting at forholde sig til, for nogen. Og det kan godt virke uoverskueligt. Drengene deler deres erfaringer med job, skoletræthed, eksamensangst og meget mere.

Sider