hjælp

min kærste slog op for 2 uge siden. det gør ondt og jeg ved ik hva jeg skal gør? hvor lang tid tar det at bliv ok igen? føler aldrig det stopper. hun var min først og vi var sammen i næsten 3 måned. grader og jeg har aldrig grat før??? hvad sker der med mig?? kan ikke nået uden hen :(

2 assists
2 Assists

1
0

Personligt kan jeg ikke sætte mig ind i din situation, da jeg slet ikke har samme behov for at have en kæreste, hvor ansvar og forpligtelse indgår. 

 

Det, jeg kan gøre, er at forestille mig selv i en situation, som kan hyle mig helt ud af den, så det vil jeg gøre her: 

Hver vinter har jeg vinterdepression. Jeg ved cirka, hvornår den kommer der i starten af efteråret, og jeg ved, hvornår den oftest går væk igen ved starten af marts, hvor morgenerne bliver lidt lysere. I hele vinteren kan jeg konstant mærke i kroppen, at mit energiniveau er meget lavt, jeg har sværere ved at overskue en skolegang, jeg trækker mig mere fra sociale arrangementer og relationer og vil bare gerne være alene generelt, og selv de ting, jeg normalt kan lide at gøre, mister jeg fuldstændig motivationen for om vinteren. 

 

Det er utrolig hårdt for mig at gennemgå sådan en periode, og det, jeg plejer at gøre, når det står på, er faktisk bare at lade mig selv slappe af og acceptere mine behov for at slappe mere af, bruge mindre energi og være mere for mig selv end jeg plejer.

 

Det vil altså sige, at hvis jeg på en sort vinterdag sidder i skolen i 3. modul (kl. 12-14 ca.) og kan mærke, at mit energiniveau bare daler og daler, så tager jeg hjem. Og så er jeg i situationen sådan set ligeglad med det fravær, min handling udløser, for jeg vælger at prioritere mine behov for at kunne gennemgå den svære periode fremfor at sidde i skolen i 1,5 time, hvor jeg alligevel ikke ville få det optimale ud af undervisningen på grund af energiniveauet. 

 

I den svære tid, du er i nu, mener jeg, at det vigtigste er, at du lytter til din krop og trækker dig fra vanskelige situationer, hvis du kan mærke, at du ikke har overskud til dem. Find på noget at lave, som du kan lide og slapper af med, og så glem alt om din eks mens du gør det. Du skal nok komme dig over den her svære tid på et tidspunkt, men indtil da er det eneste, du ifølge min mening bør gøre, at vente og lade være med at udsætte dig selv for ting, der føles vanskelige for dig i øjeblikket. 

 

Hvis du har en hund eller et andet kæledyr, så snak med det og få opbygget et venskab med det. Dyr er ligeglade med, hvem du er, hvordan du ser ud og hvad andre mennesker tænker om dig. Så længe du behandler dem ordentligt, vil de gengælde det 100 gange. Tro mig.

 

Når jeg kommer hjem fra skole på de svære vinterdage, så er det bedste, der kan ske, når min hund kommer og springer op i skødet på mig, nærmest inden jeg er kommet ind ad døren. Den glæde, hun giver mig, får mig til at tænke mindre på alle de ting, der er dystre og træls i perioden, og hvis jeg ikke havde haft hende, så var jeg nok gået ned med depression hver vinter. 

 

Jeg håber, at der er elementer i dét, jeg har skrevet, som du kan bruge, på trods af, at jeg ikke kan sætte mig ind i din situation i forhold til at føle trang til at have en kæreste. :)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet

1
0

Tiden er din bedste ven når det kommer til et knust hjerte, det bedste du kan gøre er at bruge din tid på andre eller andet som kan hjælpe dig med at komme videre. desværre er kæreste sorger en del af livet og det er lige meget om man er 16, 32 eller 80 år. 

Lig lidt aftstand mellem dig og hende i noget tid og bearbejde dine egne tanker. bare fordi i måske ikke kan sammen nu betyder det jo ikke at alle broer er brændt og at i ikke kan have en form for venne venskab senere hen. Nogle gange passer vi bare ikke sammen som direkte par.

Det er okay at græde tingene ud og jeg vil endda mene at det er det rigtige at gøre for det viser at du har haft hjertet det rigtige sted. 

Det korte af det lange er at der ikke er en kur mod et knust hjerte andet end tid og ting der kan få tiden til at gå lidt hurtigere. :) 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet