Hvor møder jeg mennesker som mig

Jeg er en 14 år og er til drenge. Det har jeg vidst i nogle år nu men jeg har endu ikke sagt det til nogen. Jeg kunne godt tænke mig at møde nogle på min alder som også er til drenge men jeg ved ikke hvor? 

4 assists
4 assists

1
0

Hej Rasmus, jeg er selv homoseksuel, og jeg "går" til noget som hedder " Cafe aura " det er et sted inde på strøget, hvor LGBT ungdom holder til.      

De holder café'en hver anden uge, og det det er, er bare ren hygge. Der bliver spillet spil, serveret te/kakao og bare snakket en hel del.  

Det er klart noget jeg vil anbefale, da det er de sødeste mennesker der er der inde. Du kan finde dem på facebook ved at søge " cafe aura "

Men lgbt ungdom holder også noget som hedder " intro" hvor det er, at hvis du lige vil høre lidt om hvordan det hele foregår, og blive åbnet lidt mere op, er det et godt sted at starte, da det også er i samme byging. Og du søger bare på google " lgbt ungdom intro " så kan du se hvornår det bliver hold.    --- Jeg ved dog ikke hvor mange 14 årige der er, da de fleste jeg kender er ca. 16 - 17,      men jeg anbefaler stadig helt klart at du giver det et forsøg. :)

Gå til assist

1
0

Jeg synes godt, man kan tale om sin seksualitet. Jeg har ikke oplevet, at nogen ikke ville være sammen med mig, fordi jeg er homo. Der er rigtigt mange drenge, som er biseksuelle, og måske kan det være svært at indrømme overfor sig selv, men man skal ikke være bange for det. Heller ikke at være homoseksuel, som det godt kunne lyde som om du er. Jeg er enig i at LGBT er det helt rigtige sted at kigge. Husk at du aldrig skal skamme dig - heller ikke selvom andre måske ikke forstår dig.

Knus!

Gå til assist

1
0

Hej Rasmus

Nu, hvor du har fået et råd om, hvor du kan finde ligesindede vil jeg bare lige tilføje noget, som du kan tænke lidt over.

Rent udviklingspsykologisk er det helt naturligt at være mere seksuelt tiltrukket af sit eget køn i den tidlige pubertet, som du jo er midt i nu som 14 årig (12-16 år), end tiltrukket tildet modsatte  køn. Grunden til dette er, at man kender sit eget køn bedre (drenge har leget med drenge og identificerer sig med andre drenge). Så derfor er det nemmere og mere trygt, at tiltrækningen er mod sit eget køn, da man på den måde kan gøre sig nogle erfaringer i mere kendte relationer, der så senere kan overføres til det modsatte køn. Det modsatte køn vil for mange ofteforekommer  kompliceret og måske ligefrem skræmmende i den alder du har. Når dette sker (som altså er et naturligt led i din udvikling   kan du komme i tvivl og   tænke at du er til drenge - men det er altså ikke sikkert.  Men det er der faktisk mange der oplever uden at og de tør fortælle det til nogen.Da det desværre ikke er naturligt i vores kurtur at tale om, hvorfor man nemt kommer til at føle sig som "Palle alene i verden".

Som sagt er det naturligt at du lige nu i en alder af 14 er tiltrukket af drenge, så hav det godt med det, og se hvad der sker, når du er tryg ved din seksualitet vil du måske opleve at du kan blive lige så tiltrukket af piger. Uanset hvad så held og lykke med din seksuelle udviklingsrejse.

Isabella

 

 

Gå til assist

1
0

Prøv at gå ind på LGBT der står der hvor du kan møde andre

Gå til assist