Kompliceret valg...

Hej.

Jeg sidder i den situation hvor jeg er forelsket, og sikke en dejlig følelse. Jeg har 2 problemer som jeg godt kunne tænke mig at få brug for hjælp til.

Hendes navn og øjne, er altid en del af mit hjerte. Jeg har aldrig mødt personen da jeg snakket med hende i 4 år mellem 2010-2014. Vi webcamede sammen over Skype men siden da har jeg ikke snakket med hende. Men er begyndt at få drømme om hende og mig sammen. Det fyldte mit hjerte med glæde og bare tanken om at være sammen med hende gør mig lykkelig. Det er meget mærkeligt da jeg aldrig har mødt hende.

 

Det ene problem er at hun bor i Nordjylland og jeg bor i Sjælland. Allerede der kan det være vanskeligt. Jeg skal dog til fødselsdag i nærheden af Viborg i weekenden og vil rigtig gerne møde hende. Ved bare ikke hvad jeg skal sige, og om det er for mærkeligt osv. Jeg har bare følelsen af at jeg mangler hende, og kan ikke slippe tanken om hende. 

(Det skal lige siges at jeg ved ikke hvor hun bor men ved at hun arbejder et sted hvor hun måske kan være i denne weekend)

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre og om jeg overhovedet burde se hende.

Håber du/i kan hjælpe mig. 

1 assist
FrEaK har bedt om assist fra coach Maya Mayas billede
Hov, denne bruger venter stadig på et assist. Du kan blive den første til at give en hånd!