Kæreste og moren

Hejsa, så blev det mig igen.
Jeg har været kærester med en pige i over et halvt år nu, og har siden starten hørt lidt til hendes problemer med sin mor. De blev beskrevet som skænderier hvor moren har sagt modbydelige ting til hende. Især for ens egen mor at sige. For nylig fik jeg så den tvivlsomme ære at være tilskuer til et skænderi. Årsagen var meget lille, men det eskalerede meget hurtigt. Det var voldsomt ubehageligt bare at overvære.
Jeg er indtil nu stadig bare bedt om at blande mig udenom, men to ting der er sket for nyligt har fået mig til at bekymre mig voldsomt. Først har jeg fået at vide fra min kæreste at hun har været meget tæt på selvmord. Den anden ting var at jeg fik at vide at hvis min kæreste tog sit eget liv, så ville det aldrig være min skyld. Det er selvfølgelig rart at få at vide, men skrækkelig at tænke over.
Min pointe er ta jeg frygter at min kæreste ikke lever efter deres næste diskussion. Og hver gang de har skændes sidder mit hjerte i halsen, og mit fokus er altid på det i mange dage efter.
Enhver form for hjælp eller råd er velkomne.

2 assists
Peztilenze har bedt om assist fra coach Birgitte Birgittes billede
2 Assists

1
0

Kære kæreste til hende med den krænkende mor

Fat mod - din kæreste har levet i det altid - nu har hun dig, så hun begår ikke selvmord - stol på det.

Din rolle er, at anerkende, at din kæreste har en vanskelig mor og opfordre mor og datter til at få hjælp. Eller opfordre din kæreste til at søge hjælp.

Hvis du er meget modig kan du jo sige fra i forhold til moren og fortælle hende (altså din kæreste mor), hvordan du har oplevet det, og at der er brug for forandring.

"Hver gang vi møder et andet mennske, bærer vi en lille del af dets skæbne i vore hænder" siger Løgstrup.

Du kan sige noget til din kæreste, der støtter hende og sige fra over for moren, det er tydeligvis svært for din kærste at gøre. Nogen gange er der brug for at der kommer en "udenforstående" der ser relationen klart og som finder mod til at sige det ,som det er.

Men uanset hvad, skal du passe godt på dig selv - og din kæreste - og hvis moren ikke lytter må du og din kæreste tage afstand til hende, så hun ikke bare kan krænke din kæreste igen og igen uden at forstå, hvor meget skade hun gør.

Held og lykke med kærligheden.

Bh

Isabel

 

 

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet

1
0

Kære dig,-

Hvor er du en god og omsorgsfuld kæreste !!

Jeg kan godt forstå, du blir bekymret for din kæreste, det lyder som en slidsom og usund relation hun har til sin mor. Det er svært at blande sig i noget, som man er blevet bedt om at blande sig udenom, ligesom det er svært at give gode råd til nogle, der ikke har bedt om det. MEN du kan prøve at sige til din kæreste, at du bemærker, hun er ked af skænderierne med sin mor, at du blir voldsomt bekymret, og at der er noget du gerne vil sige til omkring det. Alle kommuner er forpligtet til at have en anonym rådgivning til børnefamilier ( børn / unge under 18 år). I nogle kommuner ligger denne rådgvining for de unge i en ungerådgivning, hvor man som teenager kan komme både alene og / eller sammen med sine forældre. Jeg tænker dette kun være godt for din kæreste og hendes mor, - du kan tilbyde, at I sammen kan undersøge hvad mulighederne er i jeres kommune.

Det andet som du skriver om ifht. selvmordstanker, skal sin kæreste snakke med sin læge om, vil hun ikke det, skal hun snakke med en anden voksen som hun har tillid til, fx en lærer, en moster, en god nabo el.lign. Hvis hun heller ikke vil det, skal du snakke med en voksen om det, en som du har tillid til, og som kan guide dig ( og hende ) videre. Det er alt for bekymrende tanker for dig at være alene om, oz selv om ansvaret ikke er dit.

Skriv gerne igen, hvis du får brug for det !!

Bedste hilsner og tanker fra Birgitte

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet