Evnen til at give mig selv et "Blowjob"

Hej MitAssist

Mig og min klasse var på tur til Tjekkiet, og der fortalte jeg dem om mit "specielle" talent. Jeg kan sutte min egen penis. Efter jeg fortalte dem om det, spørger de mig hele tiden om jeg ikke gider vise dem det. 

Jeg har egentlig ikke noget imod at vise dem det, men de er begyndt at sprede rygtet på skolen. Hvordan får jeg dem til at holde op? Er det normalt jeg kan sutte min egen pik? 

1 assist
1 Answer

1
+2

Jeg kender flere mennesker der kan sutte sin egen diller. Det er ret normalt, og de fleste kan også træne sig op til det (med yoga osv.) til at kunne det. 

Spreder de rygterne så meget at det bliver problematisk, så ville jeg nok personligt spille med på joken, for at det ikke skulle udvikle sig til noget mobnings- agtigt. 

Du skal huske at det er ikke dem der skal presse dig til at vise dit specielle skill, men at du selv skal være den der bestemmer om du vil vise det, og hvornår du vil vise det.

Jeg ville nok lægge skjul på hvis det var noget jeg gjorde ofte - altså ikke fortælle hvis det var noget man tit gjorde, da det vil gøre rygtet værre. 

Held og lykke :)

Tilføj kommentar

Plain text

  • Tilladte HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet